LOADING

Scrie...

Epilarea definitiva – Electroepilarea

Share

Indepartarea parului nedorit reprezinta pentru multe femei nu doar un chin, ci si o pierdere mare de timp, aceasta procedura trebuind realizata cu regularitate. Din fericire insa, oamenii de stiinta au dezvoltat metode prin care se poate scapa pentru totdeauna de aceste neplaceri.

In prezent, exista in lume o gama foarte variata de metode de epilare, dar toate au atat avantaje, cat si dezavantaje. Testata in timp, electroepilarea ramane cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit.

Electroepilarea moderna este o procedura nedureroasa cu un efect maxim, indiferent de tipul de par, din diferite zone ale corpului (de la fire deschise la culoare si subtiri pana la fire in nuante inchise si groase). Aparatura moderna cu programe computerizate ne da posibilitatea sa efectuam procedura epilarii cu un confort maxim, precizie si siguranta.

Electroepilarea, numita si diadermocoagulare, se realizeaza prin intermediul curentului electric continuu sau de inalta frecventa generat la radacina firului de par, acesta fiind distrus progresiv.

in comparatie cu procedeele de fotoepilare (pulsuri de lumina intensa), electroepilarea actioneaza strict asupra foliculului pilos si a firului de par si nu influenteaza melanocitele si tesutul adiacent acestui folicul, asa cum se intampla in cazul celorlalte tipuri de epilare. Prin urmare, nu vor aparea dereglari de pigmentare sau reactii alergice. In urma procesului de electroepilare vor aparea doar niste cojite care dispar in aproximativ 7 zile si care reprezinta o reactie normala de cicatrizare a tesutului.

Pentru obtinerea unor rezultate maxime, electroepilarea trebuie sa fie realizata numai de catre un personal calificat si in conditii adecvate de igiena. Pentru mai multe detalii privind aceasta procedura va asteptam la Cabinetul Insan unde veti putea obtine toate informatiile necesare de la specialisti in domeniu.

Dr. Ina Habasescu

 

insansrl@yahoo.com

 

Tag:
Articolul anterior
Articolul următor

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *