Scrie...

CARIERA

Femeile carora le plac riscurile au un apetit sexual mare!

Share

Femeile carora le place sa-si asume riscuri au un apetit iesit din comun pentru sex.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Chicago au declarat ca au descoperit o legatura intre nivelul de testosteron al unei femei, placerea de a-si asuma riscuri si dorinta de a face sex, scrie, independent.co.uk. 

Astfel, femeile care au un nivel mare de testosteron au tendinta de a se pune in situatii riscante fara sa cantareasca prea mult consecintele. Ele sunt competitive si dominante si nu vor refuza aproape niciodata un pariu, participarea la un joc de noroc sau se vor urca fara probleme la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice. Totodata, aceasta categorie de femei au si un apetit iesit din comun pentru sex, au declarat specialistii.

500 de voluntari au participat la cercetare, atat femei, cat si barbati. Ei au fost supusi la teste de determinare a cantitatii de testosteron din organism. Participantii la studiu au jucat apoi un joc pe computer, pentru ca oamenii de stiinta sa evalueze cat sunt de pasionati ai situatiilor de risc, dupa care au raspuns la mai multe intrebari.

Femeile care si-au asumat cele mai multe riscuri pentru a castiga jocul aveau un grad de testosteron mai ridicat. Cercetatorii au concluzionat ca hormonii de tip testosteron ii fac pe barbati si pe femei mai competitivi si mai dominanti. Totodata, acest hormon face ca doamnele si domnisoarele sa aiba un apetit sexual foarte dezvoltat.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *