Scrie...

RELATII SI SEX

Bărbaţii care le înnebunesc pe femei!

Share

Femeile au o pasiune nu pentru bărbatul numai muşchi, ci pentru intelectual.

Aceasta este într-adevăr o ştire, întrucât studiile au scos în evidenţă până acum doar bărbaţii de tip latin lover sau bad boy. Se pare că a venit şi rândul tocilarului din liceu, cel cu care femeile în final să se căsătorească, alături de care se simt în siguranţă şi cu care doresc să aibă copii.

Conform unui studiu realizat în cadrul Universităţii din Colorado şi din New Mexic (SUA), bărbatul preferat este intelectualul. În studiu au fost incluse 66 de femei cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani. Ele au fost puse să aleagă în baza a trei paramentri: inteligenţa, frumuseţea şi aspectul masculin.

Din studiu a reieşit că, dacă femeile sunt în perioade fertile, bărbatul macho nu mai este interesant, pe primul loc fiind cel inteligent. Atracţia pentru amândoi este indiscutabilă, dar depinde de perioada în care se află femeia. Se ştie însă că, în perioada ovulaţiei, femeile sunt mai atrase de bărbaţii alături de care doresc să-şi întemeieze o familie.

Studiul a arătat, aşadar, că frumuseţea nu este fundamentală şi, cel puţin în acest studiu, învinge bărbatul „cu minte”!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *