LOADING

Scrie...

Impachetarile UCV – solutia de urgenta pentru o silueta de vis

Share

Impachetarea la temperatura corpului, cu bandaje scufundate in argila marina de mare adancime, este o modalitate absolut naturala si foarte eficienta de a pierde centimetri in mod vizibil, de a elibera organismul de toxine si de a combate eficient celulita (ce dispare in proportie de 60% de la prima impachetare) si vergeturile, de a purifica si tonifia pielea asupra careia are un puternic efect de lifting.

Care sunt efectele acestei impachetari

Majoritatea clientelor pierd mult mai mult decat cei 15 cm garantati, existand pierderi si de 25-30 cm la prima impachetare. Pierderea totala in decursul unui abonament de 3 sedinte este de 60 cm – o masura la haine.

Este foarte important de stiut ca acest tratament este nedureros, nu deshidrateaza si – prin urmare – pierderea in greutate prin eliminarea de apa este minima, ceea ce inseamna ca nu va veti ingrasa inapoi cu fiecare pahar de apa baut.

Dupa incheierea tratamentului, solutia de argila va ramane in piele, iar procesul de detoxifiere si compactare poate continua pentru inca trei sau patru zile, in care este posibil sa mai pierdeti cativa centimetri.

Beneficiile tratamentului UCW

1.Tonifiere si fermitate– revitalizeaza si compacteaza zonele unde este depozitata grasimea, „sculptand” corpul;

  1. Exfoliere si curatare– tratamentul profesional presupune acoperirea intregului corp cu solutie de argila marina si bandaje, ce exfoliaza si curata activ pielea;
  2. Compactare– tratamentul este o solutie eficienta de reducere a pielii lasate dupa sarcina sau schimbarii bruste de greutate, cauzate de diete sau interventii chirurgicale.
  3. Detoxifiere– solutia speciala extrage toxinele din organism, localizate direct sub piele, creand o senzatie de vitalizare a epidermei dupa fiecare tratament.
Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *