Scrie...

RELATII SI SEX

4 motive pentru care bărbaţii iubesc o femeie, dar se căsătoresc alta!

Share

Potrivit statisticilor, doar 10 căsătorii din 100 au la bază iubirea. Să încercăm să înţelegem de ce unii bărbaţi aleg să se însoare cu alte femei decât cele pe care le iubesc!

Motivul nr. 1: Căsătoreşte-te cu o femeie frumoasă, inteligentă şi bogată. Un proverb rusesc spune că „dacă vrei să te căsătoreşti cu o persoană frumoasă, inteligentă şi bogată, atunci trebuie să te căsătoreşti de trei ori”.

Într-adevăr, în alegerea viitoarei soţii, un bărbat are stabilite mai multe criterii pe care aceasta trebuie să le respecte. De multe ori se dovedeşte că femeia pe care o iubeşte nu ştie să facă prăjituri ca mama lui, nu şterge praful în fiecare zi, nu este amuzantă şi nu plânge ca un copil.

Pe scurt, imaginea ei nu corespunde cu cea a soţiei ideale! Astfel, bărbatul alege să se însoare cu o altă femeie care îndeplineşte aceste condiţii pentru că (nu-i aşa?!) de iubit, poţi iubi pe oricine!

Motivul nr. 2: În căutarea perfecţiunii! Atât femeile, cât şi bărbaţii, inspiraţi de poveştile romantice din filme şi cărţi, caută relaţia perfectă. Şi, deşi ştiinţa a demonstrat că nu există nimic perfect, ei nu se opresc din căutarea lor!

Şi pentru că, în final, îşi dau seama că persoana pe care o caută nu există, mulţi oameni fac gesturi disperate şi, de exemplu, aleg să-şi unească destinele cu persoane nepotrivite! Rezultatul este, de multe ori, dezastruos!

Motivul nr. 3: Averea! Se spune că „prima oară ne căsătorim din dragoste, a doua oară din interes, iar a treia oară din… obişnuinţă! În aceste vremuri instabile din punct de vedere financiar, încrederea bărbaţilor în viitor a scăzut dramatic.

Atunci când vorbim despre căsătoriile de convenienţă, nu ne referim doar la latura financiară.

Poate fi vorba despre putere, carieră, statut social, faimă şi alte privilegii care pot veni odată cu o căsătorie.

Motivul nr. 4: Bărbaţii căsătoriţi trăiesc mai mult. Foarte mulţi bărbaţi aleg să se căsătorească doar pentru că au convingerea că astfel vor avea o viaţă mai liniştită, aşa cum au văzut la părinţii lor.

De multe ori, şi în special când acesta a fost singurul motiv care i-a determinat să se căsătorească, despărţirea este inevitabilă!

Din păcate, realitatea de astăzi dictează propriile sale reguli, iar bărbaţii sunt din ce în ce mai hotărâţi să joace după ele în viaţă, renunţând la ce-i mai important: dragostea!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *