Scrie...

MAGAZIN

La ce se uita femeile cand vad o alta femeie?

Share

Un studiu realizat pe 50 de femei si 50 de barbati carora li s-au prezentat cateva reclame cu doua modele sexy (care au pozat pentru H&M si Reebok) darama mai multe mituri. Unul dintre acestea: barbatii se uita la mai intai la sanii unei femei. Gresit. Femeile sunt primele care se uita la sanii altei femei!

Barbatii studiaza mai intai fata unei femei si o fac pe indelete, petrecand cu 40% mai mult timp analizand-o decat femeile, arata studiul, pe cand femeile acorda sanilor o prima, dar nu atat de inistenta privire. Femeile sunt asadar primele care se uita la sani, dar barbatii stau mai mult timp privindu-i ulterior.

Si barbatii, si femeile acorda apoi atentie posteriorului si picioarelor, dar de aici privirile lor se despart, caci femeile sunt mai interesate de cat de tonifiat este abdomenul si cat costa bikinii, iar barbatii se concentreaza pe sani si pe zona inghinala.

Cand au avut in fata o reclama la o masina, cele doua sexe s-au comportat iarasi complet diferit: femeile s-au uitat prima data la masina, dar barbatii au citit mai intai specificatiile ei.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *