Scrie...

MODA & MIRESE

Lady Gaga, diamant de 30 de milioane de dolari la Oscar!

Share

Cand vorbim despre decernarea premiilor Oscar, este imposibil sa nu facem referire si la tinutele afisate pe covorul rosu.

Lady Gaga, nominalizata anul acesta pentru rolul din „A Star is Born” si premiata cu un Oscar pentru piesa „Shallow”, a stralucit intr-o rochie neagra de la Alexander McQueen. La gat a purtat un diamant galben-canar de 128,54 carate, in valoare de 30 de milioane de dolari, de la Tiffany. Acest diamant a mai fost purtat de Audrey Hepburn in promo-ul pentru „Mic Dejun la Tiffany”, in 1961, si de Sheldon Whitehouse, in 1957, la Tiffany Ball in Newport

Acest diamant legendar a fost descoperit in 1877, in minele Kimberley din Africa de Sud; iar Charles Lewis Tiffany, cel care a fondat compania de bijuterii in 1837, a cumparat diamantul la un an dupa descoperirea sa.

La fel de stralucitoare pe covorul rosu au Jennifer Lopez si Brie Larson, care au purtat rochii metalice. Lopez a purtat o creatie Tom Ford, iar Brie Larson a imbracat o creatie Celine si bijuterii de la Chanel.

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *