Scrie...

RELATII SI SEX

Legatura dintre lungimea degetelor si cea a penisului

Share

„Felicitari barbatilor care au degetul aratator egal cu cel inelar”, se afirma in LiveScience: „faceti parte din cei care au un penis mare”.

Cu cat diferenta dintre cele doua degete este mai mica, cu atat cresc sansele ca penisul sa fie mai lung, arata un studiu publicat in Asian Journal of Andrology. Rezultatele releva ca lungimea degetelor spune mai multe si despre riscurile de boala ale barbatilor, in functie de dereglarea hormonala.

Studiul a fost realizat de cercetatorii din Coreea de Sud pe 144 de voluntari, inainte ca acestia sa fie operati pentru afectiuni urologice. Cercetatorii le-au masurat degetele si penisul in timp ce acestia erau sub anestezie.

Procesul genetic prin care marimea penisului este corelata cu diferenta dintre cele doua degete ramane inca un mister pentru cercetatori, dar s-ar putea sa aiba legatura cu expunerea prenatala hormonala.

„Lasand partea sexy la o parte, studiul ar putea fi important in predictia riscurilor si a bolilor”, spune biologul Denise Brooks McQuade.

Studiile au mai aratat pana acum legatura intre diferenta dintre degetul doi si patru si cantitatea de sperma.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *