Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Liposuctie fara bisturiu

Share

Talia subtire cu efort se tine. Dar si cu… tehnologie de ultima ora. Daca te-ai saturat de diete si antrenamente epuizante, tehnologia moderna poate fi de un real ajutor in lupta cu kilogramele.

Radiofrecventa si cavitatia constituie, la ora actuala, cele mai eficiente tratamente non-invazive prin care se pot elimina depozitele de grasime localizate in diferite zone ale corpului: abdomen, brate, solduri, fese si coapse.

Radiofrecventa actioneaza prin cresterea temperaturii in profunzime, fapt ce determina distrugerea celulelor care au incorporate o cantitate mare de grasime. Totodata, caldura patrunde foarte profund si actioneaza asupra colagenului in sensul stimularii sintezei acestui compus important pentru redarea elasticitatii si fermitatii pielii. Radiofrecventa este prin urmare o terapie non invaziva care elimina celulita, stimuleaza secretia de colagen si tonifica pielea.

La randul sau, cavitatia actioneaza ca o liposuctie virtuala. Este un fenomen creat de unde cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distruge celulele grase. Cavitatia va ajuta sa slabiti localizat, lucru imposibil prin dieta si sport, iar slabirea este rapida, rezultatele fiind vizibile prin masuratori cu centimetrul. Inca de la inceputul sedintelor de cavitatie se poate observa o puternica actiune de distrugere a tesutului adipos, reducerea consistentei masei adipoase si o remodelare progresiva a profilului corporal. Concomitent se va observa si disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor noduli celulitici, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, o refacere a microcirculatiei periferice si a drenajului lichidelor stagnante, precum si o ameliorare a tonusului si elasticitatii epidermei.

Folosite impreuna, cele doua tratamente au rezultate de-a dreptul spectaculoase. Numarul sedintelor si durata acestora este stabilita in functie de nevoile si de problemele individuale.

Pentru mai multe detalii privind beneficiile si tarifele acestor tratamente, va asteptam pe www.darimedcenter.ro.

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *