Scrie...

FRUMUSETE

Machiajul pentru club

Share

Extrem de important pentru un look impecabil, machiajul de seara, foarte diferit de cel purtat ziua, trebuie sa fie armonizat atat cu imbracamintea, cat si cu personalitatea dumneavoastra. In plus, in alegerea machiajului trebuie sa tineti cont nu doar de tendinte, ci si de locul unde urmeaza sa va petreceti seara.

In ceea ce priveste tendintele, marii creatori de moda, cei care hotarasc ce se poarta si ce nu, au decis: se va insista si vor fi pusi in evidenta ochii, buzele fiind trecute intr-un plan secund. In plus, tonurile folosite vor fi nu doar misterioase si elegante ca in anii trecuti, ci si luxoase, rafinate, dar in acelasi timp seducatoare si sexy. Astfel, Estée Lauder a propus pentru machiajul ochilor nuante metalice. A fost ales argintiul, dar mai ales tonurile de auriu, in timp ce pentru buze a fost propus rubiniul. Acest machiaj va va permite sa armonizati in look-ul dumneavoastra si bijuterii discrete din aur. In plus, acest machiaj se potriveste atat unei tinute de club, cat si unei elegante rochii de seara. Este machiajul potrivit daca doriti sa aveti o tinuta simpla si eleganta.

Aceleasi linii au fost recomandate si de Christian Dior, care a propus pentru seara un machiaj luminos si stralucitor, cu o paleta de culori care oscileaza intre auriul mitic si negrul misterios, pentru o aliura cuceritoare, sexy. Asadar, daca nu aveti curajul sa folositi pentru pleoape doar auriul, puteti alatura aceasta culoare negrului profund, misterios.

Daca totusi considerati ca auriul nu este o culoare care sa vi se potriveasca, puteti urma recomandarile casei de moda Chanel, care s-a adresat prin machiajul propus femeilor ce doresc sa fie seducatoare si sexy, propunand culori precum fucsia (pentru buze si unghii), care se armonizeaza cu tonuri calde.
Indiferent de tonurile alese pentru machiaj, daca doriti sa urmati tendintele sau daca pur si simplu alegeti ceea ce stiti ca vi se potriveste, nu trebuie sa uitati ca machiajul de seara trebuie sa fie mult mai intens si sa reziste mult mai bine decat cel de zi. Din acest motiv trebuie sa invatati sa-l aplicati cat mai corect, sa faceti trecerea intre culori cat mai bine, astfel incat machiajul dumneavoastra sa arate impecabil cat mai mult timp.

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *