Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Mai suplă, în timp record!

Share

Darimed Center îţi propune  TERAPIA DE URGENŢĂ pentru pierderea a trei kilograme în doar două zile datorită tratamentelor intensive efectuate în salonul nostru.

Da ştiu, sună extrem de promiţător şi greu de realizat, dar chiar este posibil! Această terapie este potrivită pentru tine, indiferent de vârsta pe care o ai, mai ales acum stresul şi oboseala contribuie la acumularea de noi kilograme.

Ia o pauză de două zile şi vino la noi pentru metamorfoză. De ce să investeşti într-o rochie de seară nouă, costistoare, cu o măsură mai mare? Mai bine investeşte în tine, în imaginea ta şi vei pleca de la noi cu dragoste de viaţă, energie, atitudine pozitivă şi un contur de sirenă. Te va costa mai puţin!

Dacă te-ai hotărât, cu două zile înainte de a veni la noi, ia-ţi un carneţel şi notează zilnic lucrurile „bune”, dar mai ales pe cele „rele” referitoare la programul tău alimentar. Goleşte-ţi frigiderul de toate alimentele nesănătoase pe care aveai obiceiul să le consumi. Doar aşa vei scăpa de tentaţii şi te vei ţine serios de program.

Cu o zi înainte de a da startul terapiei vei beneficia în centrul nostru de o analiză corporală. Apoi, vei completa un chestionar medical cu ajutorul căruia noi vom realiza un program personalizat de rezolvare a tuturor tipurilor de imperfecţiuni. Ulterior, vei merge la cumpărături şi vei avea în frigider mâncare sănătoasă.

Programul presupune să petreci în centrul nostru, pe parcursul celor două zile, trei ore dimineaţa şi două ore şi jumătate seara, să respecţi întocmai regimul hidric recomandat şi alimentaţia propusă. În plus, ţi se vor pune la dispoziţie suplimente nutritive ca spirulina, chlorella, orthosiphon, guarana, ceai verde, fibre şi crom. Pe parcursul terapiei de urgenţă tratamentele noastre intensive vor lupta împotriva îmbătrânirii ţesuturilor, retenţiei hidrice, celulitei, pielii flasce cu vergeturi şi a abdomenului mărit sau inestetic.

Probabil mă vei întreba ce se va întâmpla după tratament şi dacă nu vei pune totul la loc. Îţi voi răspunde că, după ce vei străluci în privirea lui şi vei fi admirată la petrecerea la care vei merge, vei face tot posibilul să-ţi menţii această formă minunată. Nu uita că, în timpul terapiei, vei pierde atât din apă, cât şi din grăsimi. Noi te putem ajuta în continuare.

Vino şi fii noul nostru succes!

Corina Darie

Fiziokinetoterapeut

Darimed Center

Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreţinere şi remodelare corporală

Adresa: Iaşi, şoseaua Arcu nr. 17, bl. F5, sc. F, ap. 3, parter

Vis-a-vis de Roderma, de fosta sală Voinţa, spre Billa, lângă birourile Petrom

Programări: 0232/237.355 sau 0740/14.22.35

www.darimedcenter.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *