Pentru 4 portii!
Calorii 195
Grasimi 15,5g
Proteine 7g
Sare 0,5g
Ingrediente:
4 rosii
Doua lingurite de muguri de pin
Un spanac mare
12 masline negre feliate
100 g ardei rosu copt, decojit
Un pic de busuioc
½ ceapa rosie, feliata fin
Un catel de usturoi strivit
80 g de branza de capra maruntita
½ lingurita de ulei de masline
½ lingurita de otet balsamic
Taiati capacul rosiilor si inlaturati continutul acestora cu o lingurita. Prajiti mugurii de pin intr-o tigaie uscata. Fierbeti spanacul intr-o tigaie cu capac si apoi inlaturati excesul de apa. Amestecati maslinele, ardeiul, busuiocul, ceapa, usturoiul, spanacul si mugurii de pin.
Introduceti amestecul in rosii si deasupra adaugati un strat de branza de capra. Puneti cate un sfert din cantitatea de ulei si otet in fiecare rosie si, in final, puneti inapoi capacul rosiilor. inveliti fiecare rosie in folie de aluminiu.
Coaceti pe gratar timp de 20 de minute, pana cand rosiile sunt coapte la suprafata.