Scrie...

FRUMUSETE

Manichiura rapida

Share

Daca nu aveti foarte mult timp la dispozitie pentru aranjarea unghiilor, dar vreti totusi ca acestea sa arate bine, prin cateva operatiuni simple puteti reusi acest lucru intr-un timp foarte scurt.

Inainte de a trece la curatarea sau aplicarea lacului, este bine sa-l stergeti pe cel deja existent. Pentru a face acest lucru intr-un timp foarte scurt, aplicati cate o bucatica de vata imbibata in acetona pe fiecare unghie. Asteptati un minut si apoi stergeti lacul de pe unghii. El se va dizolva mult mai usor.

Spalati apoi unghiile in apa rece, in care ati adaugat zeama lamaie. Daca nu aveti o lamaie la indemana sau nu aveti timp sa o stoarceti, puteti adauga in apa putina sare de lamaie.

Pentru a nu mai indeparta pielita, deoarece aceasta operatiune va va lua destul timp, puteti sa o presati cu o pila. Aceasta operatiune se executa mai usor daca pielita este umeda. Abia apoi taiati si piliti unghiile dupa forma dorita.

Dupa pilirea unghiilor, masati-va mainile cu o crema hidratanta, care sa intre usor in piele.

Daca va grabiti, este indicat sa nu aplicati lac de unghii. Daca vreti totusi sa faceti acest lucru, pentru ca lacul sa se usuce cat mai repede, este bine sa tineti mainile in dreptul unui uscator de par. Dupa 5 minute, bagati-le sub un jet de apa rece. Aceasta va avea rolul de a fixa lacul pe unghii.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul