Scrie...

MODA & MIRESE

Nunta cu aroma de… cafea

Share

O nunta care are drept tema „cafeaua” este adaptata in special cuplurilor indragostite de aceasta bautura plina de energie si de vitalitate. Daca ati decis sa optati pentru aceasta tema si la nunta dvs, trebuie sa aveti in vedere toate detaliile astfel incat totul sa fie perfect.

Invitatiile trebuie sa fie primele care introduc participantii la nunta in atmosfera de cafea. Puteti alege invitatii din hartie de culoarea cafelei, scrise cu alb si inchise cu ajutorul unor panglici albe.

Pentru realizarea decoratiunilor florale puteti opta pentru aproape orice culoare, ideali fiind bobocii de trandafir. Dacainsapreferati alte flori, puteti alege orice, cu singura conditie ca acestea saaibao culoare care saarate bine alaturi de cafea. Nu trebuie salipseascadin aceste aranjamente boabele de cafea, care pot fi folosite fie prinse direct pe flori, fie pentru a umple vaze transparente.

Mesele pot fi decorate cu vase ovale pline de boabe de cafea si petale albe si care sa aiba deasupra cate o lumanare alba.

Desigur ca, daca ati optat pentru aceasta tema, nu trebuie sa lipseasca de la nunta dvs cafeaua: lunga, scurta, decofeinizata, cu sambuca, irish cream, ginseng, guarana, tiramisu sau ciocolata. Si dulciurile de la nunta dvs trebuie sa aiba aroma de cafea si desigur ca nu trebuie sa lipseasca din meniu celebrele tiramisu. Puteti opta pentru un tort cu crema de cafea, decorat cu boabe de cafea pentru a se integra perfect in tema nuntii.

Drept marturii, la nunta dvs puteti oferi cesti de cafea din sticla colorata cu ajutorul carora invitatii sa-si poata aminti in fiecare dimineata cand isi servesc cafeaua.

Nu trebuie sa uitati de rochiile domnisoarelor de onoare, care pot fi in culoarea cafelei, iar efectul va fi, cu siguranta, cel dorit: nunta dvs va avea un aspect unitar, cu un miros imbietor de… cafea!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul