LOADING

Scrie...

Share

Căutaţi o temă surprinzătoare pentru nunta dvs? O nuntă ZEN nu doar că vă va surprinde invitaţii, dar vă va face să vă simţiţi mai liniştită şi mai relaxată.

Stilul ZEN este inspirat din stilul arhitectural al budismului japonez. Acest stil este curat, simplu, cu decoraţiuni puţine care creează un mediu de calm şi multă linişte. În acelaşi timp, această temă este sofisticată şi elegantă.

Dacă v-aţi decis la o astfel de temă, trebuie să începeţi să căutaţi evantaie din hârtie, bonsai, orhidee şi origami.

Dacă veţi alege data „fericită” în perioada în care înfloresc cireşii, atunci puteţi alege floarea de cireş pentru nunta dumneavoastră. Tortul decorat cu flori de cireş este de-a dreptul spectaculos. Desigur, ca şi alternativă, puteţi opta oricând pentru orhidee.

Pietrele de râu pot constitui şi ele un detaliu preţios pentru tema nunţii dvs. Le puteţi folosi fie ca suport pentru şerveţele, fie pentru crearea unor aranjamente în centrul meselor, folosind lumânări înconjurate de astfel de pietre.

De asemenea, puteţi realiza mărturii origami pentru invitaţii dvs, şi cu siguranţă îi veţi impresiona. Cu origini străvechi, origami a rămas mereu o formă elegantă de artă. Cocorii, cutiuţele, fluturii sau crinii din hârtie colorată sunt doar câteva dintre modelele pe care le puteţi folosi pe post de mărturii la nunta dvs. Sunt potrivite atât unei nunţi sofisticate, cât şi unei nunţi cu buget redus. Avantajele acestui tip de mărturii sunt că pot fi realizate de dvs, iar costurile de producţie sunt foarte mici.

Trebuie să mai ştiţi şi că la nunţile tradiţionale japoneze miresele sunt îmbrăcate în alb din cap până în picioare, cu un kimono alb. Tradiţia de a purta un kimono alb datează din 1700. Miresele moderne adaugă roz rochiei de nuntă, întrucât, în Japonia, această culoare simbolizează iubirea. Mirele poartă kimono negru şi sandale!

În final, nu uitaţi să adăugaţi bucătăria asiatică nunţii dvs şi, cu siguranţă, totul va fi perfect.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *