Scrie...

MAGAZIN

O actrita a fost desemnata femeia cu „corpul perfect”

Share

Toate femeile din lume sunt in cautarea „corpului perfect”, dar, din pacate, aceasta este o notiune care variaza in functie de fiecare persoana si de modul in care vede lucrurile. Totusi, exista un corp care sa fie perfect si cu care toata lumea sa fie de acord? Chiar daca frumusetea este un concept care tine de personalitate, de mentalitati si de cultura, oamenii de stiinta cred ca au resuit sa afla care este perfectiunea fizica.

In opinia oamenilor de stiinta, corpul feminin trebuie sa incarneze o anumita perfectiune din punct de vedere biologic. O femeie perfecta trebuie sa masoare 1,68 metri in inaltime si sa sa aiba dimensiunile: 99-63-91. Mai mult, un astfel de corp „perfect” trebuie sa fie in intregime natural si sa nu benefecieze de interventii estetice.

Exista astazi in lume o femeie al carei corp, spun oamenii de stiinta, indeplineste toate conditiile pentru a fi considerat perfect. Iar numele ei este Kelly Brook, actrita si manechin englez.

Conform oamenilor de stiinta de la Universitatea din Texas, o femeie perfecta trebuie sa posede toate functiile evolutiei si procrearii. Normele care trebuie respectate sunt, asadar: atractivitate in ochii sexului opus, fertilitate, capacitate de a suporta procesele naturale ale nasterii si o stare de santate generala buna.

Pornind de la aceste date, specialistii Universitatii din Texas au realizat un studiu amplu pentru a descoperi corpul perfect. Raportul acestui studiu a fost publicat recent si a starnit o serie de reactii mai mult sau mai putin violente, mai ales in mediul feminist. Cu toate acestea, verdictul a fost dat, iar femeia cu corpul perfect este Kelly Brook.

Dupa cum se poate vedea si din imagini, „corpul perfect” este al unei femei cu forme si care este moderat corpolenta, elemente care contrazic evidenta impusa de industria modei, care cere femei inalte si subtiri!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *