Scrie...

RELATII SI SEX

Pijamaua in care doarme va spune totul despre partener

Share

Observand cu atentie tinuta pe care o adopta atunci cand doarme, veti descoperi totul despre caracterul barbatului de langa dumneavoastra. Pijama, colanti sau… nimic? Conform unui studiu american, tinuta purtata de barbati in pat vorbeste cel mai usor despre personalitatea acestora.

Doarme in pijama

Conform studiului, un barbat care doarme in pijama este direct si foarte putin influentabil. Este fidel, muncitor si ii place sa calatoreasca. Aceasta conform studiului, pentru ca, in realitate, barbatii dorm in pijama pentru ca acestea tin de cald si sunt confortabile, chiar daca au o latura mai putin sexy!

Doarme in colanti

Un barbat care doarme in colantii cu care face jogging are o personalitate slaba, dar o mare incredere in sine. Cercetatorii au spus, de asemenea, ca barbatul care doarme in colanti uraste tendintele, avand tot timpul propriile idei.

Doarme dezbracat

Un barbat care doarme gol are un potential foarte mare si este plin de creativitate.

Doarme in chiloti

Conform acestui studiu, un barbat care doarme in chiloti se formalizeaza foarte mult si isi face griji in privinta detaliilor. De asemenea, este foarte organizat si ii place sa fie afectuos!

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul