Scrie...

MAGAZIN

Portretul femeii ideale

Share

Britanicii au infirmat parerea inradacinata cum ca majoritatea barbatilor prefera blondele.

Conform celui mai recent sondaj efectuat in Marea Britanie, cei mai multi dintre barbati prefera femeile cu parul inchis la culoare, potrivit The Daily Mail.

Sondajul, realizat de reteaua sociala internationala Badoo si la care au participat aproximativ 2.000 de barbati din Albion, a avut drept scop de a afla ce trasaturi ii atrag cel mai mult pe acestia din aspectul exterior al femeilor.

Astfel, potrivit rezultatelor cercetarii sociologice, aproximativ 60% dintre cei chestionati au afirmat ca idealul lor de frumusete este femeia cu parul de culoare inchisa. O treime dintre barbatii intervievati (33,1%) ar prefera oricand o satena unei blonde, iar 28,6% prefera de departe brunetele.

La blonde viseaza doar 29,5% dintre barbatii din aceasta parte a lumii vechi, care, se pare, nu prea agreaza roscatele, intrucat doar 8,8% dintre ei ar prefera o femeia cu o astfel de culoare a parului.

Mai mult, in viata obisnuita, cei mai multi dintre barbatii chestionati prefera femeile care poarta nr. 44-46 la haine, numai 10% dintre ei considerand ca titlul de „perfectiune” poate fi atribuit doamnelor sau domnisoarelor care se incadreaza la nr. 42. Este adevarat ca printre participantii la sondaj doar 4,2% au declarat ca prefera femeile cu forme generoase, gen nr 52 la haine.

In ceea ce priveste culoarea ochilor, cele mai populare printre barbatii britanici sunt femeile cu ochi albastri, pentru ele optand 40,2% dintre intervievati, pe locul doi in clasamentul preferintelor la acest capitol sunt femeile cu ochi caprui (29,2%); pe locul trei se situeaza cele cu ochii verzi (17,5%), iar pe locul patru – cele avand culoarea ochilor caprui deschis (13,1%).

Astfel, conform sondajului, idealul feminin al barbatilor din Marea Britanie este femeia cu o inaltime medie, par castaniu si ochii albastri.

Reteaua de socializare Badoo a efectuat cercetari similare in Franta, Italia, SUA si Brazilia. S-a dovedit ca doar „urmasii celor trei muschetari” prefera femeile cu talie de viespe, in timp ce americanii, italienii, spaniolii si brazilienii considera ca femeia ar „trebui sa aiba si putina carne pe ea in afara de oase”, conform portalului News.Mail. Componenta esentiala a perfectiunii feminine in tarile enumerate, evident in ceea ce priveste aspectul exterior, este parul de culoare inchisa si ochii caprui si verzi.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *