Scrie...

NUTRITIE & DIETE

Prajiturile cu care slabesti!

Share

Suna prea bine ca sa fie adevarat, dar, totusi, o firma engleza sustine ca a gasit reteta miraculoasa pentru prajituri gustoase, cu putine calorii si cu ingrediente care ajuta organismul sa le arda mai repede.

Prajiturile sunt inspirate din patiseria italiana, iar compania care le produce, Klever Kalories, este fondata de o fosta contabila.

Compania spune prajiturile contin un amestec de ingrediente naturale folosite in unele batoane pentru slabit si in bauturi energizante. Acestea includ L-carnitina, guarana, ceai verde, care ofera metabolismului un impuls si creste temperatura corpului.

Conform revistei The Grocer, fiecare tip de prajitura are intre 110 si 150 calorii. Printre sortimentele realizate se regasesc cele cu miere, cocos, crema de vanilie, caise, varietati de tiramisu, ciocolata si crema de zahar ars.

Fondatoarea companiei, Saba Youssouf, a explicat de unde i-a venit ideea: „Ca o femeie tanara care munceste, inteleg dorinta si efortul necesar pentru a avea o silueta frumoasa. Dar alimentele cu putine calorii de pe piata nu ma satisfaceau”.

Pentru viitor, compania planuieste sa-si diversifice gama de produse.

Expertii in nutritie le-au avertizat insa pe femeie sa fie totusi atente atunci cand vor incerca aceste prajituri.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *