Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Pregateste-te pentru vacanta! Cele mai rapide tratamente de remodelare corporala

Share

Suntem deja in toiul verii si, daca unele dintre noi au fost deja in concediu, pentru cele mai multe distractia abia incepe. Si, daca vacanta dureaza cel mult cateva saptamani, pregatirile pentru plecarea in concediu dureaza, de regula, mult mai mult.

Daca nu ati reusit sa scapati inca de kilogramele in plus, aveti la indemana cateva tratamente de remodelare corporala extrem de eficiente si, mai ales, rapide, care va pot scoate din impas:

  1. Impachetarile cu argila marina – cu efecte spectaculoase, diferite, in functie de zonele tratate: subtiaza talia si, in acelasi timp, elimina celulita de pe coapse. Impachetarea la temperatura corpului, cu bandaje scufundate in argila marina de mare adancime, este o modalitate absolut naturala si foarte eficienta de a pierde centimetri in mod vizibil, de a elibera organismul de toxine, de a combate eficient celulita (ce dispare in proportie de 60% de la prima impachetare) si vergeturile, de a purifica si tonifia pielea asupra careia are un puternic efect de lifting.

Majoritatea persoanelor care beneficiaza de acest tratament pierd mult mai mult decat cei 15 cm garantati, existand pierderi si de 25-30 cm la prima impachetare. Pierderea totala in decursul unui abonament de 3 sedinte este de 60 cm – o masura la haine.

  1. Radiofrecventa este un sistem de uz terapeutic cunoscut in chirurgie de ani de zile. Efectul imediat al aplicarii radiofrecventei este restructurarea colagenului din profunzime, ceea ce include formarea de fibre noi care sa le inlocuiasca pe cele vechi, facand tesuturile mai elastice, imbunatatind vizibil aspectul pielii.
  2. Cavitatia (numita si liposuctia virtuala sau liposuctia nechirurgicala) ofera un nou contur corporal (slabire in centimetri) in numai 3 sedinte. Testele clinice demonstreaza o reducere in medie cu 4 centimetri la prima sedinta si o slabire cu aproape 10 cm dupa 3 sedinte. Cavitatia distruge pe loc adipocitele si modifica linia corpului. Pe termen lung, organismul „cere” mai putine grasimi, ca efect al reducerii mediului de stocare (reducerea numarului de adipocite).

Pentru mai multe detalii privind aceste tratamente de top va asteptam la Darimed Center.

www.darimedcenter.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *