LOADING

Scrie...

Pregatiti-va pentru plaja!

Share

Vara a venit si, pentru cele mai multe dintre noi, se apropie concediul. Indiferent de destinatia aleasa, fie ca e mare sau munte, cu siguranta nu va lipsi plaja. Oricat de placut ar suna, pregatirea corpului pentru plaja este un obstacol destul de greu de trecut, mai ales pentru cele care nu se pot abtine de la micile excese alimentare.

Asadar, daca nu ati facut acest lucru deja, dati startul la dieta, hidratati-va corespunzator, scapati de kilogramele in plus si de celulita! La Darimed Center va oferim programe personalizate de remodelare corporala adaptate problemelor cu care se confrunta corpul dumneavoastra. Avem pachete speciale pentru lupta cu kilogramele si pentru eliminarea rapida a celulitei sau vergeturilor. La Darimed Center puteti beneficia de tratamente cu traditie, intens studiate, ale caror efecte asupra organismului sunt cunoscute cu exactitate. Vorbim aici despre: electrostimulare, endermologie (vacuum), laser, drenaj limfatic si masaj – tratamente extrem de utilizate si in domeniul medical. Puteti alege dintre numeroase si variate impachetari de la clasicul parafango, la impachetari cu argila marina, ciocolata, vanilie sau scortisoara. Trebuie sa amintim si ca Darimed Center este singurul centru din Iasi unde puteti beneficia de celebrele impachetari cu argila marina care, pe langa numeroase alte efecte benefice, va ajuta sa slabiti, in doar o luna, o masura la haine!

Mai mult, in cadrul Darimed Center puteti beneficia si de tratamente de drenaj limfatic, extrem de necesare pe timpul verii daca aveti probleme cu circulatia periferica, vi se umfla picioarele si le simtiti grele.

La Darimed Center beneficiati, in primul rand, de sfatul si experienta unor specialisti in fiziokinetoterapie si in remodelare corporala astfel ca nu veti fi lasata sa luptati singura cu kilogramele in plus. Echipa Darimed Center va va fi aproape si va va oferi toate sfaturile necesare dobandirii unui stil de viata sanatos si unei alimentatii corecte.

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimed.ro

 

Tag:
Articolul următor

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *