Scrie...

MAGAZIN

Premiera in istoria de 126 de ani a revistei „Vogue”!

Share

Vorbim de o revolutie. Pentru prima data in 126 de ani de existenta, celebra revistă „Vogue” a acordat o libertate totala de actiune personalitatii care va aparea pe coperta lunii septembrie, respectiv cantareata Beyonce.

Artista de 36 de ani a obtinut un control fara precedent asupra pestigioasei reviste. Mai precis, Beyonce a obtinut dreptul de a vedea si de a modifica fotografia de pe coperta, precum si pozele care insotesc articolul sau legendele.

Este pentru prima data cand omnipotenta sefa a revistei, Anna Wintour, cedaza in fata celebritatii care se afla pe coperta, un lucru neobisnuit in conditiile in care pana acum ea alegea inclusiv vestimentatia modelelor care apareau in asa-numita „Biblie a modei”!

Pentru numarul din septembrie, Anna Wintour i-a permis cantaretei Beyonce sa faca tot ce a vrut, inclusiv sa aleaga fotograful care a pozat-o, in persoana lui Tyler Mitchell, un fotograf de culoare, de 23 de ani. Mitchell este primul afro-american care isi vede fotografiile pe coperta „Vogue”, lucru nemaiintalnit in 126 de ani de istorie ai revistei.

Sursa foto: HuffPost

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *