Pentru 4 portii
Ingrediente:
4 jumatati de piept de pui dezosat si fara piele
1/4 lingurita de sare
1/4 lingurita piper negru
3 linguri de faina alba
doua linguri de unt
1/4 ceasca suc de lamaie proaspat
doua linguri capere, scurse de apa
3 linguri de frunze de patrunjel maruntite
Preparare:
Presarati carnea de pui cu sare si piper. Puneti faina pe o farfurie si dati carnea prin faina. Topiti untul într-o tigaie. Adaugati puiul si lasati pe foc timp de 3 minute. Intoarceti carnea de pui. Adaugati ½ cana apa, sucul de lamaie, caperele. Lasati pe foc înca 3 minute. Presarati patrunjel si mai lasati un minut pe foc. Scoateti puiul din vas. Aduceti sosul la fierbere si lasati-l 3 minute. Adaugati-l peste pui.
Calorii: 267
Grasimi: 7.9 g
Proteine: 40,5 g
Glucide: 6,4g
Fibre: 0,6 g