Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Radiofrecventa – tratament inovativ care „topeste” celulita

Share

Cel mai modern tratament corporal, radiofrecventa tripolara, care actioneaza prin incalzirea stratului superficial de piele, reduce aspectul „pufos” si „coaja de portocala” in cateva sedinte de terapie.

Un nou aparat care functioneaza pe baza de radiofrecventa tripolara ajuta la „stergerea” celulitei si la pierderea surplusului de kilograme. Obiectivul tratamentului este incalzirea stratului de grasime pana la o temperatura la care aceasta este lipolizata (se descompune in acizi grasi), urmand ca apoi ea sa fie mobilizata si preluata de catre sange si limfa. Prin aplicarea energiei Tripollar celulelor de grasime, rezistenta acestora sporeste efectul de incalzire. Astfel, incalzirea selectiva a celulelor grase le accelereaza metabolismul natural, cauzand micsorarea acestora prin eliberare de acizi grasi (grasime lichida), care sunt, ulterior, eliminati prin sange si sistemul limfatic. Practic, grasimea solida (trigliceridele) stocata in celulele grase (adipocite) se transforma in grasime lichida (acizi grasi), care este eliminata apoi din celule.

Potrivit specialistilor, tratamentele care au la baza tehnologia tripolara netezesc pielea, o contureaza, o tonifica si o „ridica”, procedura fiind o alternativa nonchirurgicala care trateaza eficient celulita si reduce circumferinta zonei respective, fara sa lezeze tesuturile. Tratamentele cu Tripollar sunt mai concentrate si mai intense decat cele bazate pe tehnologia de radiofrecventa mono si bipolara si, prin urmare, produc rezultate mai rapide. Spre deosebire de tehnologiile anterioare, metoda tripolara nu necesita racire, imbunatatind eficienta tratamentului pentru rezultate vizibile si masurabile pe termen lung. Aceasta tehnologie tripolara poate fi aplicata pe orice tip de piele.

Grasimea localizata este greu de inlaturat si, potrivit terapeutilor, la unele persoane, ea poate persista chiar si in ciuda dietei speciale si a exercitiilor fizice urmate. Celulele de grasime din stratul superior (apropiat de piele) cresc in hipoderm (un strat adanc al pielii) si imping derma si epiderma inspre tesutul conjunctiv. Acest proces, spun terapeutii, conduce la aparitia aspectului „pufos” (grasime) si a celui de coaja de portocala (celulita). Celulele grase pot, de asemenea, sa creasca in straturile profunde ale pielii, creand niste umflaturi invizibile la suprafata, dar care afecteaza forma si conturul corpului.

Tratamentul cu radiofrecventa tripolara, in afara faptului ca reduce celulita si circumferinta zonei de interes, reuseste sa micsoreze celulele grase si sa refaca structura colagenului, dand fermitate pielii. Acest tip de terapie nu provoaca durere, singura senzatie perceputa de persoana care apeleaza la tratament fiind cea de caldura. O sedinta de radiofrecventa costa o suta de euro, iar numarul lor depinde de nevoile fiecarei persoane. Tratamentele se realizeaza la un interval de o saptamana.

Pentru mai multe detalii te asteptam la Darimed Center.

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimed.ro

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *