Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Radiofrecventa si cavitatia

Share

In lupta impotriva celulitei si a kilogramelor in plus, doua tratamente revolutionare si-au dovedit eficienta, rezultatele lor fiind surprinzatoare.

Radiofrecventa si cavitatia pot fi utilizate atat separat, cat si impreuna, pentru rezultate mai rapide.

Radiofrecventa este reprezentata de radiatii electromagnetice care oscileaza simultan in campul magnetic si electric. Desi este un sistem de uz terapeutic cunoscut in chirurgie de ani de zile, investigatii recente au reusit sa deplaseze utilizarea acestei metode in campul esteticii prin crearea unei tehnologii capabile sa directioneze energia radiofrecventei selectiv in dermul profund si in straturile subdermice in timp ce se protejeaza epidermul, putandu-se astfel lupta impotriva flaciditatii si a celulitei.

Efectul imediat al aplicarii radiofrecventei este restructurarea colagenului din profunzime, ceea ce include formarea de fibre noi care sa le inlocuiasca pe cele vechi, facand tesuturile mai elastice, imbunatatind vizibil aspectul pielii.

Cavitatia (numita si liposuctia virtuala sau liposuctia nechirurgicala) reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed in adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinand aparitia unor viduri (bule cavitationale).

Terapia prin cavitatie ofera un nou contur corporal (slabire in centimetri) in numai 3 sedinte. Testele clinice demonstreaza o reducere in medie cu 4 centimetri la prima sedinta si o slabire cu aproape cu 10 cm dupa 3 sedinte. Cavitatia distruge pe loc adipocitele si modifica linia corpului. Pe termen lung, organismul „cere” mai putine grasimi, ca efect al reducerii mediului de stocare (reducerea numarului de adipocite).

Rezultate si beneficii ale radiofrecventei si cavitatiei:

* reducerea adipozitatilor localizate

* remodelare corporala

* tratarea celulitei

* slabire localizata

Cavitatia ofera o surprinzatoare metamorfoza, modificand radical linia corpului si restructurand zonele cu depuneri inestetice.

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *