Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Radiofrecventa tripolara – tratament revolutionar pentru remodelare corporala

Share

Radiofrecventa tripolara este o terapie inovatoare cu eficacitate imediata, de exceptie pentru remodelarea corporala, faciala si pentru tratamentul imbatranirii si relaxarii cutanate.

Este una dintre tehnicile cele mai eficace, introduse in ultimii ani, pentru cresterea tonusului cutanat si pentru topirea depozitelor de grasime.

Radiofrecventa tripolara actioneaza simultan pe toate cele 3 straturi ale pielii (epidermic, dermic si hipodermic), cu o eficienta spectaculoasa (se pierd intre 1 si 3 cm din circumferinta zonei tratate si se obtine in acelasi timp o remodelare vizibila imediat).

Tratamentul nu este dureros, producand o incalzire placuta a zonei de tratat, care genereaza o relaxare psihica deosebita cu stare de bine generala.

Undele de inalta frecventa incalzesc pielea in profunzime, provoacand la nivelul dermului o contractie a fibrelor conjunctive (de colagen, elastina etc) care vor intinde pielea. Concomitent cu contractia fibrelor colagenice are loc si drenajul grasimilor din celulele grasoase. Prin repetarea sedintelor de tratament se reseteaza functional celule pielii care vor creste productia de fibre de colagen (si alte componente ale tesutului cutanat) care pe de o parte vor ancora si mai ferm pielea remodelata, iar pe de alta parte o vor regenera si o vor intineri.

Prin efectele sale, radiofrecventa este utilizata cu succes pentru a inlocui lipoaspiratia. Radiofrecventa este recomandata pentru toate varstele, nu este invaziva si nu necesita perioada recuperatorie. Este ideala pentru:

persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza);

pentru refacerea conturului corporal in cazul persoanelor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala, dar si pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca.

La nivel corporal, radiofrecventa recontureaza si redefineste liniile siluetei. Mai mult, actiunea termolipolitica a undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei.

Pentru mai multe detalii privind acest tratament va asteptam la Darimed Center sau pe www.darimedcenter.ro.

Pana pe 20 noiembrie beneficiati de pachetele promotionale oferite de Darimed Center:

* o impachetare cu argila marina + doua saune in tunelul cu infrarosu + 4 fast slim = 150 ron

* 5 tratamente cu radiofrecventa (a cate 25 min) = 150 ron

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *