Scrie...

MAGAZIN

Record stabilit de Taylor Swift pe YouTube

Share

Taylor Swift a stabilit un record pe YouTube, dupa ce noul ei videoclip, „Look What You Made Me Do”, a fost vizualizat de peste 43 de milioane de ori in primele 24 de ore de la momentul lansarii acestuia.

Reprezentantii YouTube au transmis marti, 30 august, ca acesta a fost cel mai mare debut al oricarui videoclip din istoria platformei, depasind recordul anterior, detinut de rapperul sud-coreean Psy, pentru „Gentleman”, videoclipul sau generand in 2013 un total de 36 de milioane de vizualizari in primele 24 de ore de la momentul lansarii.

Videoclipul „Look What You Made Me Do”, prin care Taylor Swift le raspunde persoanelor care au atacat-o in ultimii 10 ani pe plan profesional, dar si personal, a fost lansat duminica, la gala MTV Video Music Awards.

Taylor Swift, in varsta de 27 de ani, nu a fost prezenta la gala. Cantareata nu s-a prezentat pe covorul rosu si la mai multe gale de premiere in 2017, dupa ce a avut conflicte foarte mediatizate cu starurile Kanye West, Kim Kardashian si Katy Perry.

Potrivit YouTube, videoclipul ei a avut o medie de 30.000 de vizualizari pe minut in primele 24 de ore de la momentul lansarii, numarul de vizualizari pe ora depasind pragul de trei milioane.

„Look What You Made Me Do” este prima melodie din noul album al cantaretei Taylor Swift, „Reputation”, care va fi lansat in luna noiembrie.

Recordul pentru cel mai vizualizat videoclip muzical pe YouTube este detinut de cel al hitului „Despacito”, interpretat de Luis Fonsi si Daddy Yankee, care a depasit numarul de 3 miliarde de vizulizari la inceputul lunii august.

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *