Scrie...

RELATII SI SEX

Regulile sexului perfect

Share

Vi se pare ca sexul salbatic si perfect din filme e doar un mit? V-ati resemnat cu partidele monotone de sex, care va lasa mai nesatisfacute decat orice altceva? Nu dati vina pe vreme, pe celulita, pe stres sau pe altceva. Luati-va iubitii si bucurati-va de ei. Nu uitati, insa, de cateva reguli sfinte din seria „Asa nu”!

1. Nu mimati orgasmul. Nimic nu poate fi mai frustrant decat sa ramaneti si nesatisfacute si cu un sentiment de vinovatie fiindca v-ati mintit iubitul. Fiti sincere, fiti rabdatoare si invatati-va partenerii ce va place. Intr-un final veti atinge orgasmul si va veti simti mult mai uniti. Tineti minte ca ulciorul nu merge de multe ori la apa si orice barbat, oricat de natang ar fi, isi va da seama la un moment dat ca mimati.

2. Nu va ganditi la celulita. Milioane de femei fac sex cu lumina stinsa, pentru ca le e rusine de corpul lor. Daca stati sa va analizati pozitia corpului si unghiurile care credeti ca va avantajeaza cel mai bine, va pierdeti toata concentrarea si nu va mai bucurati. In plus, in acest caz, posibilitatea sa incalcati regula numarul unu devine mult mai mare.

3. Nu fiti pasive. Vi se pare ca sexul e plictisitor? Mai bine incearcati sa renuntati la „pozitia misionarului”, fiindca tavanul privit pe dupa umarul iubitului nu e in masura sa va aduca la orgasm. Nu il lasati pe el sa faca toata treaba, implicati-va in „actiune”. In plus, ganditi-va ca miscarea in pat e nu numai pasionala, dar va poate rezolva si problemele cu celulita.

4. Nu fiti falsa. Jocurile sexuale sunt bune, dar nu va jucati de-a actritele porno daca nu sunteti facute pentru asa ceva. Nimic nu distruge pasiunea mai mult decat limbajul murdar fortat.

5. Nu muscati. Exista un fruct oprit, din care nu aveti voie sa muscati. Oricat de tare va infierbantati si oricat de excitanti credeti ca sunt dintii dvs, nu ii infigeti niciodata. Rezumati-va la gesturi tandre si el nu va uita niciodata aceasta partida de sex oral… fiindca despre asta vorbeam.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *