Scrie...

MODA & MIRESE

„Rochia-pat”, senzatia Saptamanei Modei de la Paris

Share

Este duo-ul cel mai avangardist din industria modei. La fiecare defilare, Viktor & Rolf surprind. Si pentru ca nu au vrut sa se dezica de renumele pe care si l-au creat, cei doi au impresionat si la Saptamana Modei de la Paris cu „rochia-pat”!

Supranumita si „tot patul intr-o rochie”, aceasta creatie a starnit ceva reactii mai ales dupa ce specialista in moda de la New Yotk Times, Vanessa Friedman, a scris pe Twitter: „mi-au placut, de asemenea, cuverturile de pat portabile din spectacolul Viktor & Rolf”!

Cu „Imaculata Colectie” compusa din 25 de piese, Viktor Horsting si Rolf Snoeren au celebrat 25 de ani de la infiintarea casei de moda care le poarta numele. Dar, cei doi creatori olandezi nu au fost deloc nostalgici, preferand sa se reinventeze cu piese albe si curate, reprezentative pentru momentele forte ale carierei lor.

„Rochia-pat” a aparut pentru prima data in colectia de pret-a-porter pentru toamna anului 2005, air pernele au fost folosite pentru a sublinia faptul ca menechinile sufera de lipsa somnului. Astazi, aceasta piesa iconica se gaseste in centrul retrospectivei Viktor & Rof, oarganizate la Kunsthal, un muzeu de arta din Rotterdam.

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *