Scrie...

MAGAZIN

Rochiile pe care le-a purtat i-au deplasat organele interne!

Share

Actrita Emma Stone s-a plans ca rochiile de epoca, cu corset, pe care a trebuit sa le poarte pentru rolul din filmul „The Favourite” i-au „deplasat” organele interne, conform unui material publicat de Press Association.

Emma Stone joaca in drama de epoca „The Favourite” alaturi de Olivia Colman si de Rachel Weisz. Ea a vorbit la Graham Norton Show despre problemele pe care i le-au ridicat rochiile in timpul filmarilor.

„Femeile au trait asa o perioada atat de lunga, incat nu poti sa nu te gandesti la cat au suferit (…) In prima luna (de filmari n.r.) nu puteam sa respir si inhalam mentol care ma facea sa ma simt ca si cand as fi fost intr-un spatiu deschis, in care puteam sa respir (…) Dupa o luna toate organele mele interne s-au deplasat – a fost oribil si daca nu trebuie neaparat sa faci asta, atunci nici nu incerca”, s-a plans actrita.

Actiunea dramei „The Favourite” se petrece in Anglia secolului al XVIII-lea, in timpul razboiului cu Franta, pe cand tronul britanic era ocupat de regina Anne, interpretata de Olivia Colman.

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *