Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Scapă de minim 15 cm în doar 2 ore! Efect 100% garantat!

Share

Cum? Foarte simplu: cu împachetarea minune cu argilă marină! Aceasta te va ajuta să scapi rapid de centimetrii nedoriţi şi, în plus, îţi va aduce multe alte beneficii. Diferenţa este vizibilă după numai 2 ore, iar tu vei simţi acest lucru de îndată ce vei fi îmbrăcat hainele!

Media de centimetri ce pot fi pierduţi este de aproximativ 2-4 pe fiecare zonă de tratament, însă poţi da jos şi mai mult! Aceste împachetări comprimă ţesutul adipos şi te pot ajuta să slăbeşti cel puţin o măsură la haine după 3 împachetări.

Împachetările cu argilă marină nu oferă doar o scădere excepţională în centimetri; formula unică a argilei şi tehnica specială de împachetare folosită de terapeut tonifică şi compactează corpul în timp ce exfoliază şi curăţă pielea, astfel încât nu numai că vei arăta foarte bine, dar te vei şi simţi extraordinar după un singur tratament.

Pentru a maximiza rezultatele tale personale, eşti încurajată să bei cât mai multă apă după tratamente, pentru a continua pierderea în centimetri şi procesele de detoxifiere şi curăţare.

Şi tu poţi beneficia de pierderea garantată în centimetri oferită de această împachetare, indiferent de mărimea sau forma pe care o ai, indiferent dacă vrei să dai un impuls unui plan de pierdere în greutate sau dacă vizezi zone încăpăţânate pe care orele petrecute la sală nu le pot ajusta.

Şi, pentru că rezultatele apar instant, te poţi baza pe împachetările cu argilă marină înainte de vacanţă sau de o petrecere, când nu mai ai timp de diete sau de sport. Durează doar 2 ore pentru ca argilă marină să îţi compacteze şi tonifieze corpul în forma meritată. Aşa că, şi dacă eşti cu doar câteva zile înaintea unui mare eveniment din viaţa ta, te putem ajuta să arăţi excelent şi să te simţi încrezătoare în forţele tale.

Specialiştii Darimed Center pot oferi soluţii personalizate în funcţie de nevoile şi de problemele cu care vă confruntaţi, astfel încât să puteţi obţine într-un timp cât mai scurt silueta pe care v-o doriţi.

Detalii privind tarifele practicate, abonamente şi promotii, găsiţi pe www.darimedcenter.ro.

Darimed Center

Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreţinere şi remodelare corporală

Iaşi, şoseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sală Voinţa, spre Bila, lângă birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *