LOADING

Scrie...

Scrub dezinfectant cu bicarbonat

Share

Folosind bicarbonat de sodiu (se gaseste in orice magazin alimentar) si lapte demachiant puteti obtine un scrub care va reinnoi aspectul pielii, facand-o sa para mai intinerita, redandu-i luminozitatea si catifelarea.

Spre deosebire de masti, scrubul contine microparticule care, masate pe piele, produc o abraziune usoara ce va elimina impuritatile si celulele moarte.

Pentru a prepara acest scrub aveti nevoie de o lingurita de bicarbonat si de doua lingurite de lapte demachiant. Amestecati ingredientele pana obtineti un preparat omogen. Aplicati scrubul pe piele si masati usor; clatiti apoi cu apa din abundenta si aplicati o crema hidratanta potrivita tipului dumneavoastra de ten.

Frecventa cu care se realizeaza acest scrub difera in functie de tipul de ten, dar, in general, este recomandat sa nu fie aplicat mai des de o data pe saptamana intrucat poate perturba echilibrul natural al pielii. In plus, daca doriti, puteti realiza o cantitate mai mare de scrub pe care o puteti aplica pe tot corpul, intrucat bicarbonatul este un dezinfectant foarte bun!

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *