Scrie...

MAGAZIN

Secretul siluetei de vis a creatoarei de modă Vera Wang

Share

Creatoarea de modă Vera Wang, 70 de ani, a dezvăluit secretele siluetei sale şi a spus că „munca, somnul, un cocktail cu votcă şi nu prea mult soare” se află în spatele aspectului ei fizic uluitor de tineresc, informează contactmusic.com.

Celebra creatoare de modă i-a impresionat pe cei 2,6 milioane de admiratori ai ei de pe Instagram după ce a publicat de curând pe această reţea de socializare o serie de fotografii care dezvăluie o siluetă incredibilă pentru o femeie de vârsta ei.

„Am nevoie de un abdomen ca al tău. Ce exerciţii fizice faci?”, a întrebat-o pe creatoarea de modă una dintre admiratoarele ei de pe Instagram.

„Muncă, somn, un cocktail cu votcă, nu prea mult soare”, i-a răspuns imediat Vera Wang.

În ultimele săptămâni, Vera Wang a publicat pe reţelele de socializare mai multe detalii legate de viaţa ei personală şi despre perioada petrecută în izolare în reşedinţa sa din Miami şi a dezvăluit că a mâncat gogoşi şi pizza şi că s-a înscris la un curs online de gastronomie, întrucât dorea să înveţe să prepare frittata din cartofi dulci.

În pofida acestor mici excese culinare, Vera Wang s-a declarat convinsă că va putea să îşi menţină o siluetă de invidiat, chiar dacă nu este „o fană împătimită a exerciţiilor fizice”.

„Nu sunt o fană împătimită a exerciţiilor fizice, dar îmi place să joc golf la Liberty National din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci când se întâmplă să fiu acolo. Joc îngrozitor, dar sunt entuziastă”, dezvăluia creatoarea de modă într-un interviu recent.

Deşi recunoaşte că nu este o adeptă a exerciţiilor fizice intense – chiar dacă a concurat în finala campionatelor naţionale de patinaj artistic din Statele Unite în anul 1968 -, cunoscuta creatoare de modă a mai spus în acelaşi interviu publicat în revista Harper’s Bazaar, că faptul că s-a aflat în izolare la domiciliu alături de persoane care adoră astfel de exerciţii a încurajat-o să facă la rândul ei exerciţii de fitness în timpul izolării cauzate de pandemia de coronavirus. 

Tag

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul