Scrie...

NUTRITIE & DIETE

Secretul unui regim eficient!

Share

Foarte multi oameni isi propun sa inceapa un regim de slabit.

Pentru ca aceste propuneri sa se si concretizeze, oamenii de stiinta americani afirma ca solutia este sa nu spuneti nimanui ce vreti sa faceti! Cu alte cuvinte, spun specialistii americani, tacerea ramane in continuare de aur

Cercetatorii de la Universitatea din New York au constatat ca pastrarea secretului permite evitarea unui esec in incercarea de a urma un regim de slabit. Studiile lor au demonstrat ca persoanele care vorbesc foarte mult despre regimul lor sau despre caloriile pe care le mananca sunt mai putin susceptibile de a-si atinge obiectivul.

Americanii explica faptul ca recunoasterea si complimentele primite de la altii in lupta impotriva kilogramelor in plus sunt percepute ca o realizare. Din acest motiv, persoanele care vor sa slabeasca si primesc laudate sunt supuse unei presiuni suplimentare, care impidica ducerea la capat a regimului. In schimb, faptul ca nu spun nimic despre regimul de slabit pe care-l urmeaza le ajuta pe aceste persoane foarte mult sa-si atinga scopul.

Totusi, daca doriti sa va confesati cuiva, „alegeti foarte bine persoana careia sa-i povestiti ceea ce vreti sa faceti”, explica Tara Harwoord. De asemenea, dieteticianul american a explicat pentru Fox New: „Asigurati-va ca sunt persoane care vor cu adevarat sa va incurajeze si care nu au cum sa va impiedice in incercarile dumneavoastra. In rest, nu vorbiti cu nimeni si lasati-i pe oameni sa constate singuri schimbarea care se produce cu dvs”!

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *