Scrie...

REMEDII DIN NATURA

Suc energizant din sfecla rosie

Share

Sfecla rosie contine zaharuri, saruri minerale, oligoelemente, vitaminele A, B, C si PP. Puteti obtine un suc extrem de benefic dand sfecla prin razatoare si apoi prin storcator. Este racoritor, foarte nutritiv si energetic.

Datorita efectelor sale benefice puternice, se recomanda in anemii, demineralizare, TBC si chiar si in cancer. De asemenea, este foarte folositor in cazul epidemiilor de gripa, dar este contraindicat diabeticilor. Trebuie sa mai stiti ca sucul de sfecla rosie este si un detoxifiant puternic, dar nu este indicat sa se consume prea mult, deoarece da stari de voma si greturi, ca urmare a efectului de epurare rapida a substantelor toxice din ficat.

Se recomanda un pahar de suc de sfecla rosie pe zi, repartizat in trei reprize. Combinatia dintre sucul de lamaie, morcov, sfecla si castraveti ajuta la curatarea ficatului, a rinichilor si vezicii biliare si, in general, a organismului de toxine. In perioada folosirii acestor sucuri este indicat sa se renunte la carne, amidon si zaharuri.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *