Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Terapii adecvate pentru remodelarea corporala toamna

Share

Schimbarile climatice ne afecteaza nu doar starea de spirit, ci si metabolismul. Din acest motiv, toate strategiile noastre pentru obtinerea siluetei de vis cu rezultate spectaculoase pe timpul verii trebuie adaptate schimbarilor care au loc in corpul nostru odata cu venirea toamnei.

La Darimed Center abordarea pacientilor care doresc sa slabeasca este facuta atat prin indicarea unui program personalizat de proceduri de remodelare, cat si prin identificarea si eliminarea greselilor de alimentatie care au dus la aparitia kilogramelor in plus.

Toamna sunt ideale dietele bazate nu doar pe reducerea aportului caloric, ci si pe asigurarea nutrientilor necesari intrarii organismului in sezonul rece. Va recomandam regimurile alimentare bazate pe fructe si legume proaspete care vor activa metabolismul si in acelasi timp va vor stimula imunitatea si va vor furniza toate mineralele si vitaminele necesare. Sunt interzise in aceasta perioada dietele extrem de restrictive, intrucat organismul este deja slabit din cauza schimbarilor climatice, iar privarea de nutrienti il va face sa cada prada virozelor si altor afectiuni de sezon.

La Darimed Center, pacientii sunt initial evaluati din punctul de vedere al greutatii corporale si al stilului de viata. Ulterior, in functie de fiecare pacient, se recomanda procedurile de remodelare potrivite, impreuna cu o dieta adecvata, care sa tina cont de nevoile si preferintele fiecarei persoane in parte.

Terapiile de remodelare corporala de care puteti beneficia la Darimed Center sunt variate, de la electrostimulare, vacuum (endermologie), ultrasunet pana la variate tipuri de impachetari, cu fango, parafango sau argila marina. De mentionat este faptul ca Darimed Center este unicul cabinet de remodelare corporala din Iasi unde puteti beneficia de impachetarile cu argila marina ale caror rezultate spectaculoase va pot ajuta ca, in mai putin de o luna, sa purtati haine cu o marime mai mica! Informatii suplimentare despre procedurile de remodelare corporala oferite de Darimed Center, efectele si tarifele acestora puteti afla vizitand www.darimed.ro!

Echipa Darimed Center va doreste o toamna frumoasa, cu buna dispozitie si, desigur, o silueta de invidiat!

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimed.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *