Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Top 3 cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală

Share

Cu toate că la început de an ne-am propus să ţinem regim, să facem sport şi tot ce este necesar pentru ca soarele să ne găsească în formă maximă, rezultatele au întârziat să apară. Ce e de făcut acum când timpul nu mai este în favoarea noastră? Nimic mai simplu – apelăm la soluţiile de urgenţă, tratamentele de remodelare corporală cu rezultate rapide!

Iată care sunt cele mai eficiente tratamente în lupta cu surplusul ponderal:

1. Cavitaţia (numită şi liposucţia virtuală sau liposucţia nechirurgicală) oferă un nou contur corporal (slăbire în centimetri) în numai 3 şedinţe. Testele clinice demonstrează o reducere în medie cu 4 centimetri la prima şedinţă şi o slăbire cu aproape 10 cm după 3 şedinţe. Cavitaţia distruge pe loc adipocitele şi modifică linia corpului. Pe termen lung, organismul „cere” mai puţine grăsimi, ca efect al reducerii mediului de stocare (reducerea numărului de adipocite).

2. Radiofrecvenţa este un sistem de uz terapeutic cunoscut în chirurgie de ani de zile. Efectul imediat al aplicării radiofrecvenţei este restructurarea colagenului din profunzime, ceea ce include formarea de fibre noi care să le înlocuiască pe cele vechi, făcând ţesuturile mai elastice, îmbunătăţind vizibil aspectul pielii.

3. Împachetările cu argilă marină – cu efecte spectaculoase, diferite, în funcţie de zonele tratate: subţiază talia şi, în acelaşi timp, elimină celulita de pe coapse. Împachetarea la temperatura corpului, cu bandaje scufundate în argilă marină de mare adâncime, este o modalitate absolut naturală şi foarte eficientă de a pierde centimetri în mod vizibil, de a elibera organismul de toxine, de a combate eficient celulita (ce dispare în proporţie de 60% de la prima împachetare) şi vergeturile, de a purifica şi tonifia pielea asupra căreia are un puternic efect de lifting.

Majoritatea persoanelor care beneficiază de acest tratament pierd mult mai mult decât cei 15 cm garantaţi, existând pierderi şi de 25-30 cm la prima împachetare. Pierderea totală în decursul unui abonament de 3 şedinţe este de 60 cm – o măsură la haine.

Pentru mai multe detalii privind aceste tratamente de top vă aşteptăm la Darimed Center.

www.darimedcenter.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *