Scrie...

RELATII SI SEX

Tot ce trebuie să ştii dacă vrei să faci sex în apă

Share

Sexul în apă face parte din programul… sexy al verii! Dar numai în condiţiile în care nu vă lăsaţi surprinşi de unele inconveniente şi evitaţi riscul de infecţii şi iritaţii.

Să întreţi relaţii sexuale în apă este şi incintant, şi erotic, însă trebuie să cunoaşteţi câteva trucuri pentru evitarea inconvenientelor care pot apărea.

În mare sau piscină

Dacă baia de la miezul nopţii sau de la miezul zilei în mare v-a făcut să câştigaţi capital erotic, punerea în practică a sexului în apă poate antrena după sine o iritare a vaginului (agresivitatea sării, care blochează lubrifiantul natural) şi/sau o infecţie (bacteriile şi microbii prezenţi în apă). Aşa că nu uitaţi să faceţi rapid un duş după ce terminaţi cu escapada amoroasă şi ieşiţi din mare.

Acelaşi lucru este valabil şi după sexul în piscină: clătiţi-vă bine pentru a elimina reziduurile de clor şi pentru a vă proteja flora vaginală, precum şi filmul său protector, numit „mucus”. Această clătire imediată reduce riscul de micoze, vaginite sau vaginoză. Dezinfectanţii pentru piscine nu prezintă riscuri de iritare, în special a mucoaselor, dar trebuie folosiţi în mod corect.

În jacuzzi

Dacă optaţi pentru sex într-o apă cu bule fierbinţi, reţineţi că apa la temperaturi ridicate favorizează dezvoltarea bacteriilor. Aşadar, nu staţi mult în jacuzzi după ce vă consumaţi momentul de sex; ieşiţi şi clătiţi-vă bine.

Sub duş sau în cadă

Dacă aţi ales una dintre aceste două variante, nu uitaţi să pregătiţi cât mai bine mediul ambiant: lumânări, spumă, muzică etc. La duş, puteţi face dragoste în picioare, însă partenerul trebuie să vă ţină destul de bine cu o mână, sau puteţi încerca varianta „câinelui”!

Atât la duş, cât şi în cadă ideal ar fi să folosiţi un covoraş antiderapant, care vă împiedică să alunecaţi şi, în acelaşi timp, vă ajută să faceţi şi ceva acrobaţii!

Ce trebuie să reţineţi:

Destul de rar, dar există riscul apariţiei efectului de „ventuză”: corpurile se blochează unul în celălalt. Este cam enervant, dar nu de speriat. Pentru a evita acest lucru, scufundaţi-vă de to în apă!

Staţi cât mai aproape de mal. Dacă vă prinde un cârcel, va fi extrem de dificil de înotat şi de ieşit la ţărm.

Punerea prezervativului în apă este imposibilă. Aşa că, dacă aveţi de gând să faceţi sex, puneţi-vă prezervativul înainte de a intra în apă. Aveţi grijă, de asemenea, ca prezervativul să nu crape, un lucru care se întâmplă destul de frecvent în apă.

Mai senzual decât sexual: totul pare uşor şi… fluid în apă, însă de multe ori pielea este uscată, iar penetrarea poate fi extrem de dureroasă. Aşadar, atmosfera este mai interesantă în jacuzzi sau în mare, însă sexul nu este de fiecare dată la fel de… plăcut!

În general, sexul în apă este mai greu pentru femei decât pentru bărbaţi: apa pătrunde în vagin, iar riscurile de iritaţii sau infecţii sunt, prin urmare, mai mare la femei. Din fericire, însă, natura este extrem de inteligentă, astfel încât organele genitale femine au un sistem de auto-protecţie şi curăţare foarte bine pus la punct. Deci, dacă nu exageraţi cu timpul în apa, mucusul îşi va face treaba foarte bine, iar riscul infectării este foarte mic.

Atenţie! Sexul în public şi exchibiţionismul se pedepesesc conform legii!

În concluzie, ne-am născut pentru a iubit apa. Aşa că, dacă tot ajungeţi în apă, nu ezitaţi să vă manifestaţi înclinaţiile erotice!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *