Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Tratament de ultimă generaţie la Darimed Center: EXPLOSIVE SPEED GREASE

Share

Acest tratament este realizat cu unul dintre cele mai puternice aparate ale momentului (1-3 cm pierduţi la o şedinţă) ce funcţionează pe un sistem colectiv de unde sonore puternice, ce generează pungi de aer, dezintegrând trigliceridele în glicerol şi acizi graşi liberi ce sunt eliminaţi prin intermediul glandelor sudoripare şi a circuitului entrohepatic şi limfatic.

Aparatul este prevăzut cu cinci sonde de tratament cu care terapeutul va alcătui un program personalizat în funcţie de nevoile fiecăreia.

* Sonda de cavitaţie are unde sonore puternice Vmay ce emit un impact puternic asupra celulei grase, determinând o mişcare de frecare ce consumă calorii şi umiditate, o mişcare moleculară sporită a acestora, spărgându-le sau reducându-le dimensiunile pentru a fi eliminate, obţinând astfel remodelare, dar şi pierdere în greutate.

* Sonda de body Rf cu cea mai avansată tehnologie detectează acumularea de grăsimi, creşte temperatura locală, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, accelerează descompunerea de grăsimi, elimină deşeurile, sporeşte efectul de eliminare al celulitei, îmbunătăţeşte absorbţia produselor aplicate pe piele.

* Sonda VacuumRF adoptă cea mai avansată tehnologie ce atrage şi răspândeşte ţesutul conjunctiv fibrilar ale cortexelor diferite, prin masaj ritmic şi ruperea acumulării de ţesuturi celulare de grăsime, aduce stratul de grăsime în derm şi eliberează vasele limfatice micro-vasculare, promovând în acelaşi timp metabolismul pentru a face ca celulele grase dintr-o mişcare pasivă a acizilor graşi şi toxinele să fie eliminate din sistemul limfatic in vitro, accelerând funcţia de detoxifiere de patru ori.

* Sonda FacialRf este utilizată pentru transmiterea energiei de unde radio ce generează un câmp electric de înaltă frecvenţă ce îşi schimbă polaritatea de 450.000 ori pe secundă. Sub energia termică degajată, colagenul dermului papilar se contractă, eliminându-se treptat ridurile; crescând grosimea dermului, creşte elasticitatea, luminozitatea şi apare liftingul facial.

* Sonda de bio-stimulare este folosită atât în tratamente faciale, cât şi pentru tratarea venectaziilor corporale (capilare sparte). Sporeşte efectul de întinerire, producând sinteza rapidă a fibroblastelor de colagen, stimulând şi tensiunea musculară, cu efecte calmante, de decompresie şi ameliorare a durerilor, elimină stresul, redefineşte forma feţei.

www.darimedcenter.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *