Scrie...

FRUMUSETE

Tratamente pentru un zâmbet luminos

Share

Zâmbetul tău este important, fiind unul dintre primele aspecte pe care le observi când întâlneşti pe cineva.

Zâmbetul dezvăluie dantura, iar aceasta pune în valoare omul. Un zâmbet alb, strălucitor, te face să te simţi confortabil şi încrezător în propria persoană.

Stilul de viaţă, înaintarea în vârstă, dar şi unele obiceiuri zilnice (vin roşu, cafea, ceai negru, unele băuturi răcoritoare colorate, tutunul) pot determina apariţia unor pete pe dinţi, care nu vor dispărea prin detartraj cu ultrasunete sau periaj profesional.

Tratamentul de albire nu este o curăţare superficială de scurtă durată a dinţilor, ci o metodă sigură, fără pierdere de substanţă dentară şi fără efecte secundare.
Singurul disconfort care poate apărea este o sensibilitate la rece şi cald, dar acesta poate fi rezolvat prin aplicarea unor geluri fluorizante.

Albirea dinţilor se poate face prin două metode: în cabinet sau acasă. Pentru albirea la domiciliu sunt necesare două vizite la stomatolog: în prima se ia amprenta pentru gutiere (două modele din plastic), iar în cea de-a doua se verifică gutierele şi se mai fac unele ajustări.
Albirea se face cu un gel special care se pune în aceste gutiere ce urmează a fi purtate ziua sau noptea.

Pentru albirea în cabinet sunt necesare 1-2 şedinţe. În acest caz, albirea se face cu geluri speciale a căror acţiune este accelerată de lampa foto, sub atenta supraveghere a medicului stomatolog.

Dr.Andreea Tudor-Rădulescu
medic stomatolog
Iaşi
0745.146.979

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *