Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Tratamentul secret al Madonnei

Share

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii îşi doreau să rămână tineri şi să aibă o viaţă eternă. Medicina modernă este în permanentă căutare a tratamentelor minune care să le ofere oamenilor tinereţe fără bătrâneţe. Cei care doresc să câştige un aspect întinerit cu câţiva ani pot beneficia de un nou tratament de înfrumuseţare de ultimă generaţie.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric reprezintă o tehnică de infuzie percutanată de oxigen şi principii active prin intermediul unui aparat dotat cu un generator care transformă aerul în oxigen pur, hiperbarizându-l. În contact cu pielea, permite reactivarea şi îmbunătăţirea activităţii celulare, măreşte vascularizarea şi implicit trofismul şi nutriţia celulară, ceea ce duce la ameliorarea acneei în toate formele sale, regenerează ţesuturile, acţionează asupra ridurilor, hidratează pielea şi face zonele tratate foarte luminoase. Are un mare efect drenant şi decongestionant, deci optim asupra cuperozei. Graţie oxigenului hiperbaric, în toate straturile dermo-epidermice se efectuează un optim transport al substanţelor active (antioxidanţi, vitamine, acid hialuronic) ce permite reglarea producţiei naturale de colagen şi elastină. Datorită optimei sinergii între oxigen şi substanţele active, tratamentul devine un adevărat revitalizant al funcţiilor vitale ale pielii.

Celebra cântăreaţă Madonna a declarat că preferă acest tratament pentru că îi lasă un ten frumos şi luminos. În acelaşi timp, tratamentul este relaxant. Combinaţia inedită de oxigen, vitamine şi minerale este pe placul Madonnei, care se declară victorioasă în lupta împotriva îmbătrânirii.

Madonna nu este însă singura vedetă de la Hollywood care foloseşte aparatul revoluţionar. Eva Longoria, Heather Locklear, Justin Timberlake, Naomi Campbell, John Galliano sau Fergie sunt doar câteva dintre vedetele care se bucură de un ten tânăr şi luminos cu ajutorul acestui aparat miraculos.

Dr. Ina Hăbăsescu

insansrl@yahoo.com

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *