LOADING

Scrie...

Machiajul semipermanent

Share

Cosmeticele au, din cele mai vechi timpuri, un rol deosebit de important in viata femeii.

Machiajul face femeia sa se simta completa, aducand-o cat mai aproape de idealul sau de frumusete. S-au dezvoltat, de-a lungul timpului, tehnici de machiaj cat mai estetice, mai sanatoase si, nu in ultimul rand, de durata.

Machiajul semipermanent este un desen realizat pe piele prin tatuare, cu pigmenti colorati care se introduc in straturile superioare ale epidermei si care raman in piele o perioada determinata de timp (de obicei cativa ani). In estetica, tehnica speciala utilizata pentru realizarea unui machiaj semipermanent este cunoscuta sub numele de micro-pigmentare sau implant micro-pigmentar. Metoda este utilizata cu mare succes pentru redefinirea sprancenelor, conturarea pleoapelor, conturarea si colorarea buzelor, camuflarea cicatricelor, repigmentari, reconstructii post-operatorii sau dupa un accident.

Un machiaj semipermanent este ideal pentru persoanele care:

  • au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje;
  • nu au timp sau rabdare sa se machieze;
  • nu vor sa aiba grija permanenta a machiajului;
  • isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme;
  • isi doresc un tatuaj cosmetic, dar nu pentru toata viata;
  • poarta ochelari;
  • machiajul este indispensabil;
  • au nevoie de reconstructii sau redefiniri;
  • au nevoie de camuflari post-operatorii de cicatrici.

Unde se poate aplica un machiaj semipermanent?

Sprancenele cresc deseori neregulat, intrerupte sau chiar lipsesc. Un machiaj semipermanent este perfect in acest caz. Cu o culoare creata pentru sprancene si cu o tehnica speciala ce reproduce firul de par al sprancenei, aceasta va capata contur.

Buzele au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand, un simbol al senzualitatii si frumusetii. Cu ajutorul machiajului semipermanent, iregularitatile sunt usor ascunse, marirea sau micsorarea buzei realizandu-se cu usurinta. Gama de culori pentru machiaj permanent este diversificata, forma conturului si nuanta finala fiind stabilite impreuna cu esteticiana.

Conturul ochilor: un machiaj semipermanent aplicat pentru realizarea conturului pleoapelor intensifica expresivitatea ochilor si adauga umbre misterioase privirii. Puteti alege un contur fin, delicat si romantic sau unul mai pronuntat, mai dramatic, in functie de forma ochilor si a fetei.

Rezistenta unui machiaj semipermanent variaza de la o persoana la alta, dupa factori precum gradul de reinnoire celulara, stilul de viata, frecventa expunerii la raze UV. Un machiaj semipermanent poate dura intre 3 si 5 ani.

insansrl@yahoo.com

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *