Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Cum să revii în formă după sărbători?

Share

Sărbătorile de iarnă reprezintă pentru fiecare femeie o perioadă de relaxare, în care grijile aducătoare de riduri sunt date la o parte, lăsând locul micilor plăceri şi tentaţiilor.

Programele de gimnastică sunt abandonate, la fel şi tratamentele de întreţinere corporală, iar dietele şi regulile alimentare par să nu fi existat niciodată. Aşa se face că, la început de an, tenul nu mai arată impecabil, celulita s-a accentuat, dar cele mai nesuferite sunt kilogramele în plus care şi-au făcut deja simţită prezenţa.

rogramele de gimnastică sunt abandonate, la fel şi tratamentele de întreţinere corporală, iar dietele şi regulile alimentare par să nu fi existat niciodată. Aşa se face că, la început de an, tenul nu mai arată impecabil, celulita s-a accentuat, dar cele mai nesuferite sunt kilogramele în plus care şi-au făcut deja simţită prezenţa.

În lupta împotriva celulitei şi a kilogramelor în plus, două tratamente revoluţionare şi-au dovedit eficienţa, rezultatele lor fiind surprinzătoare. Radiofrecvenţa şi cavitaţia pot fi utilizate atât separat, cât şi împreună, pentru rezultate mai rapide.

Radiofrecvenţa este reprezentată de radiaţii electromagnetice care oscilează simultan în câmpul magnetic şi electric. Deşi este un sistem de uz terapeutic cunoscut în chirurgie de ani de zile, investigaţii recente au reuşit să deplaseze utilizarea acestei metode în câmpul esteticii prin crearea unei tehnologii capabile să direcţioneze energia radiofrecvenţei selectiv în dermul profund şi în straturile subdermice în timp ce se protejează epiderma, putându-se astfel lupta împotriva flacidităţii şi a celulitei.

Efectul imediat al aplicării radiofrecvenţei este restructurarea colagenului din profunzime, ceea ce include formarea de fibre noi care să le înlocuiască pe cele vechi, făcând ţesuturile mai elastice, îmbunătăţind vizibil aspectul pielii.

Cavitaţia (numită şi liposucţia virtuală sau liposucţia nechirurgicală) reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţa joasă, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determină dilatări şi comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grăsime, determinând apariţia unor viduri (bule cavitaţionale).

Terapia prin cavitaţie oferă un nou contur corporal (slăbire în centimetri) în numai 3 şedinţe. Testele clinice demonstrează o reducere în medie cu 4 centimetri la prima şedinţă şi o slăbire cu aproape cu 10 cm după 3 şedinţe. Cavitaţia distruge pe loc adipocitele şi modifică linia corpului. Pe termen lung, organismul „cere” mai puţine grăsimi, ca efect al reducerii mediului de stocare (reducerea numărului de adipocite).

Rezultate şi beneficii ale radiofrecvenţei şi cavitaţiei:

* reducerea adipozităţilor localizate

* remodelare corporală

* tratarea celulitei

* slăbire localizată

Cavitaţia oferă o surprinzătoare metamorfoză, modificând radical linia corpului şi restructurând zonele cu depuneri inestetice.

Darimed Center

Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreţinere şi remodelare corporală

Iaşi, şoseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sală Voinţa, spre Bila, lângă birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

Tag
Articolul anterior
Articolul următor

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *