LOADING

Scrie...

Patrundeti tainele nail-art!

Share

Despre manichiura, pedichiura, extensii de unghii, nail-art, manichiura SPA, pedichiura SPA puteti invata nu furand cu coada ochiului de la unul, altul, ci urmand cursurile scolilor in care se poate invata adevarata maiestrie a acestui domeniu.

Din pacate, la noi in tara, aceste scoli, care sa ofere o pregatire foarte buna nu exista intrucat nici un parinte nu-i doreste propriului copil sa urmeze o astfel de meserie. Evident, multi nu-si dau seama cat de frumos poate fi acest domeniu! Din experienta proprie va pot spune ca si aici aveti nevoie de cunostinte astfel incat sa va formati o clientela fidela care sa revina cu placere si sa apeleze la serviciile oferite, fiind insa necesar si talentul, intrucat aceasta meserie este o arta. Multe persoane nu constientizeaza ca au talent si pot descoperi acest lucru abia dupa ce incearca sa practice aceasta meserie.

Pentru a incepe, varsta nu conteaza, aceasta meserie putand fi practicata in paralel cu un alt job!

Inca un aspect foarte important: nu trebuie sa fiti manichiuriste sau sa fi lucrat in domeniul frumusetii pentru a incepe.

Oricine poate invata.

Cursurile nu dureaza mult si daca va doriti mult, mult, mult puteti deveni un adevarat maiestru si-i puteti face pe oameni fericiti prin lucrarile frumoase realizate!

Asadar, daca doriti sa cunoasteti tainele acestui domeniu minunat puteti apela la un profesionist, trimitand un mail la aliona_nails@yahoo.com.

Si nu uitati: frumusetea si sanatatea incep de la maini ingrijite!

Tag:

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *