Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Tratamente eficiente pentru combaterea retenției hidrice

Share

Retenția apei în organism nu trebuie neglijată, multe persoane spun: „mă îngraș repede pentru că rețin apa în corp”.

Această problemă este foarte des întâlnită și afectează una din trei femei. Poate că și tu te afli în această situație și nu înțelegi ce se întâmplă și nu găsești tratamentul potrivit pentru corpul tău în vederea rezolvării acestei probleme.

Retenția de apă în organism este de fapt un dezechilibru între lichidele pe care le pierdem (prin urină și transpirație) și ceea ce absorbim (apă, sucuri, ceaiuri). Multe sunt cauzele retenției de apă, dar din fericire există metode extraordinar de benefice atât pentru eliminarea retenției hidrice, cât și pentru eliminarea celulitei.

Este vorba despre „împachetările cu nămol de alge guam dren și cremele pe bază de nămol dren”.

Nămolul de alge guam dren este un tratament cu acțiune specifică împotriva retenției în exces de lichide datorită circulației defectuase a sistemului limfatic. Datorită ingredienților săi activi, alge guam, săruri marine, ceai verde, argilă albă și uleiurilor esențiale de lămâie, fenicul și grapefruit încearcă să trateze din punct de vedere estetic imperfecțiunile epidermei datorate unui proces anormal de stocare a grăsimilor.

Se aplică într-un start subțire și uniform pe șolduri, fese, gambe și brațe, apoi se acoperă zonele tratate cu o folie transparentă și se lasă să acționeze aproxiamtiv 45 de minute, după care se îndepărtează cu apă din abundență.

Tratamentul cu Nămol de Alge Guam Dren se recomandă a fi aplicat o dată la două zile, alternativ cu folosirea unei creme pe bază de nămol dren.

Crema pe bază de nămol dren este foarte eficientă și ușor de folosit datorită formulei sale.

Se recomandă să se aplice seara, înainte de culcare, fiind cunoscut faptul că repausul nocturn este o perioadă propice pentru a ajuta acțiunea drenantă și pentru a facilita eliminarea lichidelor în exces din organism.

Echipa Darimed

Vino si fii noul nostru succes!

Darimed Center

Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreținere și remodelare corporală

Adresa: Iași, șoseaua Arcu nr. 17, bl. F5, sc. F, ap. 3, parter

Vis-a-vis de Roderma, de fosta sală Voința, spre Billa, lângă birourile Petrom

Programări: 0232/237.355 sau 0740/14.22.35

www.darimedcenter.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *