LOADING

Scrie...

Tratamente profesionale pentru un trup de invidiat

Share

Darimed Center va ofera tratamente eficiente, cu rezultate imediate si de durata pentru a scapa de kilogramele in plus si pentru a-i oferi corpului dumneavoastra conturul mult dorit.

Ce va oferim la Darimed Center?

Tratamente variate, personalizate. In functie de problemele cu care va confruntati, specialistii Darimed Center va vor propune tratamentele care vi se potrivesc. Puteti alege tratamente precum electrostimularea, ultrasuneltele, vacuum-ul, impachetarile cu solutie de argila marina si tratamentele in termocuverta, fie ca doriti sa scapati de kilogramele in plus, de celulita sau de vergeturi sau doriti doar o slabire localizata.

Rezultate imediate. La Darimed Center, rezultatele vor aparea chiar de la primele sedinte. De exemplu, in cazul tratamentelor cu argila marina, la prima impachetare se pot pierde pana la 25-30 cm. Pierderea totala in decursul unui abonament de trei sedinte este de 60 cm – o masura la haine.

Efecte de durata. Prin modul in care sunt efectuate tratamentele in cadrul Darimed Center sunt stimulate procesele naturale ale corpului, metabolismul este activat si toxinele sunt eliminate astfel incat rezultatele obtinute se vor mentine si dupa incheierea sedintelor de tratament. In plus, specialistii nostri vor veni in sprijinul dumneavoastra cu sfaturi privind regimul alimentar pe care ar trebui sa il urmati daca doriti sa pierdeti si mai multe kilograme.

Personal specializat. La Darimed Center, tratamentele sunt realizate doar de fizioknetoterapeuti cu experienta in efectuarea tratamentelor de infrumusetare si de remodelare corporala. Aveti astfel garantia ca procedurile de care veti beneficia nu va vor afecta sanatatea si ca rezultatele sunt sigure si de durata!

Atmosfera relaxanta. In timpul pe care il veti petrece alaturi de noi, veti castiga nu doar un trup de invidiat, ci si relaxare, armonie interioara si veti uita de stresul care v-a acaparat in numeroasele ore de munca.

Va asteptam!

Vino si fii noul nostru succes!

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Adresa: Iasi, soseaua Arcu nr. 17, bl. F5, sc. F, ap. 3, parter

Vis-a-vis de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Billa, langa birourile Petrom

Programari: 0232/237.355 sau 0740/14.22.35

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *