LOADING

Scrie...

Vedetele ne dau lecții de frumusețe

Share

Vedetele au adesea metode inedite de a se păstra tinere, câteva dintre acestea fiind terapia cu lipitori, cremele de față cu venin sau crioterapia.

Terapia cu lipitori

Această metodă de detoxifiere presupune să stai într-un bazin cu lipitori și să le lași să-ți sugă sângele, scopul fiind acela de a elimina toxinele din organism. Saliva lipitorilor conține anestezic, are proprietăți anticoagulante și poate face vasele de sânge să se dilate, motive pentru care acestea au fost folosite în medicină încă din Egiptul Antic. Este îndoielnic totuși că ar putea detoxifia organismul mai bine decât ficatul, relatează dailymail.co.uk.

Demi Moore este printre vedetele care au folosit această terapie și s-a declarat foarte încântată: „Vezi lipitorile cum devin din ce în ce mai mari pe măsură ce îți sug sângele!”

Creme de față cu venin de albină

Vedetele folosesc frecvent acest tip de cremă care conține echivalentul natural al Botox-ului, pentru a diminua ridurile. Veninul din componenta cremei înțeapă ușor pielea, care trimite semnale creierului să relaxeze și să întărească mușchii feței.

Gwyneth Paltrow are un ten superb, fiind o fană a tratamentelor cu venin de șarpe. Dannii și Kylie Minogue folosesc frecvent măști de față cu venin de albină.

Mască de față cu placentă

Tratamentul presupune aplicarea unei măști de față pe bază de placentă umană. Pielea rămâne astfel catifelată și strălucitoare, placenta fiind bogată în proteine, vitamine, minerale și un aminoacid care întinde pielea. Poate fi folosită și pentru arsuri solare și cicatrici.

Jennifer Lopez folosește acest tratament de două ori pe săptămână. Reese Witherspoon și Madonna sunt și ele fane ale acestei metode de înfrumusețare.

Crioterapia

Crioterapia presupune supunerea organismului la temperaturi foarte mici timp de trei minute, pentru a calma durerile, a ameliora oboseala și a reduce celulita. Temperatura extremă cauzează producerea serotoninei, „hormonul fericirii”.

Pamela Anderson și Tony Blair folosesc cu regularitate acest tratament.

În Iași, puteți beneficia de crioterapie în cadrul Terra Centrum.
www.terracentrum.ro

Tag:

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *