Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Biorevitalizarea, calea spre un ten mereu tanar!

Share

Odata cu trecerea timpului, granita dintre medicina si cosmetica s-a diminuat tot mai mult, ajungandu-se la o adevarata intrepatrundere a acestor doua domenii.

Preparatele cosmetice hranesc pielea cu substante active din ce in ce mai complexe, create si adaptate diferitelor tipuri de piele. Indiferent de tipul de actiune, scopul este acelasi: dobandirea unui ten proaspat si sanatos. Biorevitalizarea este o procedura de ultima generatie ce are ca rezultat mentinerea tineretii pielii sau eliminarea ridurilor, in cazul in care acestea si-au facut deja aparitia.

Tratamentul restituie turnoverul si elesticitatea pielii, minimalizand cicatricile postacneice. In acelasi timp, biorevitalizarea are o puternica actiune impotriva radicalilor liberi. Practic, biorevitalizarea consta in infiltratia in derm a unor substante pe baza de acid hialuronic, extract de placenta umana, caviar si vitamine, substante ce permit restabilirea pH-ului fiziologic al pielii si ameliorarea activitatii celulare. Toate aceste procese duc, in final, la marirea productiei de colagen si elastina – substante proprii pielii ce constituie formula de baza a tineretii. In urma acestui tratament, tenul se va rehidrata, iar radicalii liberi, toxine ce duc la distrugerea, imbatranirea tenului si la aparitia ridurilor, vor fi distrusi.

Asadar, daca tenul dumneavoastra are nevoie de hidratare si de elasticitate, intr-un timp cat mai scurt, atunci biorevitalizarea este tratamentul de care aveti nevoie. Insa cel mai important lucru este ca, biorevitalizarea nu imbunatateste pur si simplu aspectul exterior, ci restabileste si echilibrul interior al pielii, incetinind imbatranirea. Astazi, biorevitalizarea cu acid hialuronic este considerata ca fiind cea mai eficienta metoda de mezoterapie.

Dr. Ina Habasescu

insansrl@yahoo.com

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole asemănătoare