Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Solutie de urgenta pentru silueta

Share

Inca nu ai reusit sa scapi de kilogramele in plus? Te pregatesti sa fii mireasa, dar inca nu ai obtinut silueta perfecta pentru rochia aleasa? Esti proaspata mamica si vrei sa-ti regasesti formele de alta data?

Impachetarile cu argila marina te ajuta sa slabesti cel putin 15 cm, in doar 2 ore. Pierderea totala in decursul unui abonament de 3 sedinte este de 60 cm – o masura la haine. In plus, vei primi garantia ca noile dimensiuni se vor mentine!

Impachetarea la temperatura corpului, cu bandaje scufundate in argila marina de mare adancime este o modalitate absolut naturala si foarte eficienta de a pierde centimetri in mod vizibil, de a elibera organismul de toxine si de a combate eficient celulita (ce dispare in proportie de 60% de la prima impachetare) si vergeturile, de a purifica si tonifia pielea asupra careia are un puternic efect de lifting.

In ce consta tratamentul?
Corpul intreg este acoperit cu 25-30 de bandaje elastice, care au fost inmuiate intr-o solutie de argila marina. Odata impachetata, te vei relaxa 60 de minute, timp in care bandajele tonifica si sculpteaza corpul, mineralele argilei sunt absorbite in piele, iar toxinele sunt eliminate.
Inainte de inceperea unui tratament, vei fi masurata sistematic in diferite puncte ale corpului. La final, aceste masuratori se refac, permitand calcularea scaderii in centimetri, in total sau pe zone.

Care sunt efectele acestei impachetari?
Majoritatea clientelor pierd mult mai mult decat cei 15 cm garantati, existand pierderi si de 25-30 cm la prima impachetare.
Tratamentul are rezultate extraordinare, revitalizand si compactand zonele unde este depozitata grasimea, „sculptand” corpul. In plus, aceste impachetari constituie o solutie eficienta de reducere a pielii lasate dupa sarcina sau dupa schimbari bruste de greutate, cauzate de diete sau interventii chirurgicale.
Si, nu in ultimul rand, solutia speciala extrage toxinele din organism, localizate direct sub piele, creand o senzatie de vitalizare a epidermei dupa fiecare tratament.

Asadar, daca doresti o solutie de urgenta pentru remodelarea corpului tau, te asteptam sa simti pe propria piele beneficiile acestui tratament miraculos!

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimed.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *