Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Soluţie de urgenţă pentru siluetă

Share

Încă nu ai reuşit să scapi de kilogramele în plus? Te pregăteşti să fii mireasă, dar încă nu ai obţinut silueta perfectă pentru rochia aleasă? Eşti proaspătă mămică şi vrei să-ţi regăseşti formele de altă dată?

Împachetările cu argilă marină te ajută să slăbeşti cel puţin 15 cm, în doar două ore. Pierderea totală în decursul unui abonament de 3 şedinţe este de 60 cm – o măsură la haine. În plus, vei primi garanţia că noile dimensiuni se vor menţine!

Împachetarea la temperatura corpului, cu bandaje scufundate în argilă marină de mare adâncime este o modalitate absolut naturală şi foarte eficientă de a pierde centimetri în mod vizibil, de a elibera organismul de toxine şi de a combate eficient celulita (ce dispare în proporţie de 60% de la prima împachetare) şi vergeturile, de a purifica şi tonifia pielea asupra căreia are un puternic efect de lifting.

În ce constă tratamentul?
Corpul întreg este acoperit cu 25-30 de bandaje elastice, care au fost înmuiate într-o soluţie de argilă marină. Odată împachetată, te vei relaxa 60 de minute, timp în care bandajele tonifică şi sculptează corpul, mineralele argilei sunt absorbite în piele, iar toxinele sunt eliminate.
Înainte de începerea unui tratament, vei fi măsurată sistematic în diferite puncte ale corpului. La final, aceste măsurători se refac, permiţând calcularea scăderii în centimetri, în total sau pe zone.

Care sunt efectele acestei împachetări?
Majoritatea clientelor pierd mult mai mult decât cei 15 cm garantaţi, existând pierderi şi de 25-30 cm la prima împachetare.
Tratamentul are rezultate extraordinare, revitalizând şi compactând zonele unde este depozitată grăsimea, „sculptând” corpul. În plus, aceste împachetări constituie o soluţie eficientă de reducere a pielii lăsate după sarcină sau după schimbări bruşte de greutate, cauzate de diete sau intervenţii chirurgicale.
Şi, nu în ultimul rând, soluţia specială extrage toxinele din organism, localizate direct sub piele, creând o senzaţie de vitalizare a epidermei după fiecare tratament.

Aşadar, dacă doreşti o soluţie de urgenţă pentru remodelarea corpului tău, te aşteptăm să simţi pe propria piele beneficiile acestui tratament miraculos!

Darimed Center

Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreţinere şi remodelare corporală

Iaşi, şoseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sal Voinţa, spre Bila, lângă birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul