Scrie...

FRUMUSETE

Cum alegi culoarea potrivită pentru păr?

Share

V-ar plăcea să alegeţi o culoare diferită pentru părul dumneavoastră? De ce, nu? Trebuie să reţineţi însă că, deşi se poate trece de la negru la blond platinat, trebuie să vă gândiţi foarte bine, deoarece odată schimbată culoarea, nu se mai poate face înapoi!

Iată sfaturile noastre pentru alegerea corectă a colorii pentru păr:

Culoarea potrivită este cea care se armonizează cu personalitatea dumneavoastră, cu pielea şi culoarea ochilor.

• Dacă aveţi un ten deschis, ochii de culoare deschisă şi părul blond deschis sau închis: pentru un look natural, aplicaţi-vă şuviţe, de la cenuşiu la blond. Pentru un pic mai multă vivaciatate, intensificaţi culoarea cu şuviţe castanii închis sau cu tonalităţi calde care să realizeze un contrast între ten şi păr. Evitaţi tonalitatile aurii închis, care închid culoarea tenului.

• Dacă aveţi un ten măsliniu, ochii închişi la culoare şi părul castaniu închis sau negru:  Pentru un look natural, alegeţi o culoare maronie/castanie sau încercaţi reflexe mai vii (arămiu, ciocolatiu), care intensifică armonios culoarea. Pentru o culoare mai piperată, puteţi încerca blondul platinat, dacă aveţi părul foarte scurt, pentru a realiza un contrast între ten şi păr. Evitaţi: tonalităţile arămii, aurii sau portocalii, care dau un aspect artificial.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *